Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΕΖΟΝ

  Τείνει να γίνει έθιμο για την οικογένεια του ΑΣ Ρήγα Φεραίου και μακάρι να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.
 Μετά από ακόμα μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, ο προπονητής της ομάδας μας κ.Λάκης Μπακάλης, παρέθεσε και φέτος γεύμα στα μέλη της διοίκησης, στους παίκτες του και τους συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ.
 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο
κέντρο " ΑΛΚΗΣΤΙΣ¨ στον πεζόδρομο του Βελεστίνου.
Στην τηλεόραση του κέντρου προβλήθηκε και ένα εξαιρετικό βίντεο που ετοίμασε ο κ. Τσιαντάκης και το οποίο περιελάμβανε τις καλύτερες στιγμές από τα φετινά παιχνίδια του Ρήγα. Το βίντεο ήταν «ντυμένο» με χαρακτηριστικές ατάκες και επιφωνήματα του ραδιοφωνικού παραγωγού του Blue Star Fm Ηλία Σχορτσιανίτη, ο οποίος μετέδιδε σε ζωντανή μετάδοση τους αγώνες του Ρήγα, τόσο τους εντός έδρας, όσο και τους εκτός.
  Επίσης βραβεύτηκαν ο Χρήστος Σπαθής, ως ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Ο αρχηγός δεν έγινε ούτε μία φορά αλλαγή στα 26 παιχνίδια που έπαιξε (έχασε μόνο ένα ματς λόγω τιμωρίας) φτάνοντας τα 2340 λεπτά εντός των αγωνιστικών χώρων. Έτσι, ξεπέρασε τον Ζατσάι, που έδωσε το «παρών» και στους 27 φετινούς αγώνες, αλλά έχοντας γίνει δύο φορές αλλαγή τα δικά του λεπτά ήταν 2289. Αλλά και ο Άλεξ Ζατσάι βραβεύτηκε ως πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, με οκτώ τέρματα.
 Τις απονομές έκανε ο εκ των γενικών αρχηγών της ομάδας κ. Βαγγέλης Σανίδας.
Βέβαια η επιτυχία ήρθε μόνο έπειτα από πολύ σκληρή δουλεία. Χαρακτηριστικό είναι ότι πως ούτε λίγο, ούτε πολύ οι «κυανόλευκοι» έμειναν εντός γηπέδων για διάστημα 11 μηνών περίπου, δίνοντας πάνω από 40 αγώνες, πρωταθλήματος, κυπέλλου και φιλικούς, ενώ οι προπονήσεις έφτασαν σε αριθμό τις 240.
Τέλος ....έπεσαν στο τραπέζι και τα ονόματα των δύο πρώτων μεταγραφών που αφορούν ένταξη νέων μελών στο ΔΣ του συλλόγου.
Η βραδιά έκλεισε με πολύ κρασί και κέφι αλλά και με την υπόσχεση να ανανεωθεί το ραντεβού για να γιορτάσουμε νέες επιτυχίες.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"