Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ"

Περιχαρής ο πρόεδρος της ομάδας κ. Στέργιος Καλόγηρος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία του συλλόγου να παραμείνει στη Γ' Εθνική, ενώ δεν έκρυψε και τα όνειρα του αφού εξέφρασε την αισιοδοξία του και για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν: 
«Ο φετινός μας στόχος ήταν η παραμονή στη
Γ' Εθνική, μία κατηγορία που ήταν πρωτόγνωρη για μας. Έστω και αν χρειάστηκε να περιμένουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική τα καταφέραμε, χάρη στη σκληρή δουλειά, την επιμονή, αλλά και το οικογενειακό κλίμα που έχουμε στον σύλλογό μας. Η επιτυχία είναι πολύ μεγάλη. Μπορώ να τη συγκρίνω μόνο με τη χρονιά που ανεβήκαμε στη Β' Εθνική, δηλαδή από την περίοδο 1974-75.
Αξίζει λοιπόν να πανηγυρίσουμε για μερικές ημέρες, πριν ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν όπου θα επιδιώξουμε μία πιο άνετη παραμονή. Πιστεύω ακράδαντα ότι του χρόνου θα πάμε ακόμη καλύτερα. Αν μάλιστα μας προκύψει να κάνουμε πρωταθλητισμό δεν θα πούμε «όχι». Το βέβαιο είναι ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία, στηριζόμενοι σε παιδιά από την περιοχή μας.
Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν όλη τη χρονιά, τους συνεργάτες μου στη διοίκηση και φυσικά το φίλαθλο κοινό του Βελεστίνου που μας συμπαραστάθηκε σε όλους τους αγώνες. Επίσης, όλους όσοι μας βοήθησαν με κάθε τρόπο».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"