Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΡΗΓΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

 Στον γειτονικό Αμπελώνα ταξιδεύει την Κυριακή η ομάδα μας, στον πρώτο από τους τρεις εναπομείναντες "τελικούς" μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.
 Και είναι γεγονός ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν τίποτα να κρύψουν η μία από την άλλη αφού το Κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι η έβδομη αναμέτρηση τους σε διάστημα
μικρότερο από 2 χρόνια!!
Μέχρι στιγμής ο Ρήγας έχει φιλοξενηθεί 4 φορές από την ομάδα του Αμπελωνιακού και μετρά 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.
 Η αρχή έγινε τον Σεπτέμβριο του 2012 όταν σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας εν όψη του τότε πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής, η ομάδας μας κέρδισε με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Βουραζέρη.
Ακολούθησε το παιχνίδι πρωταθλήματος για την 2η αγωνιστική της Δ' Εθνικής, όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.
Νέο φιλικό προετοιμασίας,αυτή την φορά για την Γ' Εθνική, στις 11/8/13 και νέα ισοπαλία αυτή την φορά με σκορ 2-2. Θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ από τον αγώνα και δείτε όλες τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τις προσπάθειες των παικτών μας.
 Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν και για το Κύπελλο της Γ' Εθνικής. Στις 13/10/13 η ομάδας μας πήρε την νίκη πρόκριση, με τελικό αποτέλεσμα 1-0. Δείτε ΕΔΩ το σχετικό θέμα
 Στην 5η λοιπόν αναμέτρηση στην έδρα του Αμπελωνιακού, ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη, παρόλο που ο Λάκης Μπακάλης θα στερηθεί τις υπηρεσίες τεσσάρων σημαντικότατων παικτών, αφού θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Γουτούλης,Αλεξίου, Μπακάλης και ο τραυματίας Μπλέτσας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"