Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ : "ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ"

Ο Νίκος Βουραζέρης δεν είναι από τους ανθρώπους που μιλάνε εύκολα. Έτσι όταν επιλέγει να το κάνει τα λόγια του αποκτούν ιδιαίτερη αξία και έχουνε βαρύνουσα σημασία. Ο βράχος της άμυνας μας μίλησε στον δημοσιογράφο Κώστα Ματή και στην εφημερίδα Ταχυδρόμος. Δείτε τα όσα ενδιαφέροντα είπε :

 "Σύνολο με «μέταλλο» χαρακτήρισε τον Ρήγα Φεραίο ο Νίκος Βουραζέρης, τονίζοντας πως περιμένει να δει ακόμα καλύτερους τους κυανόλευκους τη νέα χρονιά.
Ο εκ των αρχηγών των κυανόλευκων απέδωσε το κακό ξεκίνημα στο γεγονός ότι η ομάδα άργησε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος, ενώ τόνισε πως έχει πίστη στις δυνατότητες του Ρήγα, αφού πρόκειται για μία ομάδα που έχει «μέταλλο».
Παράλληλα, ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος και τη φετινή χρονιά είναι ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» των Βελεστινιωτών, αγωνιζόμενος σε όλα τα παιχνίδια Πρωταθλήματος (10) και Κυπέλλου (4), έχοντας σκοράρει και τέσσερις φορές, χαρακτήρισε πιο δύσκολο το φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συγκριτικά με αυτό της Δ’, ανέφερε πως το νέο έτος περιμένει ακόμα πιο βελτιωμένους τους κυανόλευκους, ενώ σχολίασε και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ρήγα.
Αναλυτικά, ο Νίκος Βουραζέρης μίλησε:

Για την παρουσία του Ρήγα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το πως εκμεταλλεύονται τη διακοπή για να εμφανιστούν καλύτεροι: «Η φετινή κατηγορία είναι κάτι διαφορετικό για εμάς. Έχουμε ενθουσιασμό σαν ομάδα αλλά αργήσαμε να προσαρμοστούμε. Αυτό μας επηρέασε λίγο αλλά το παλεύουμε. Δεν είναι τόσο αργά ώστε να μας στοιχίσει αυτό. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Τώρα στη διακοπή δουλέψαμε κάποια πράγματα με τον προπονητή, είδαμε τι φταίει, έκανε ο καθένας τον απολογισμό του κυρίως στο τι φταίει και δεν έρχονται τα αποτελέσματα που θα θέλαμε και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι την καινούργια χρονιά. Η τύχη μέχρι στιγμής δεν μας έχει χαμογελάσει. Είμαστε άτυχοι».
Για τη δική του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα: «Εχουμε πολύ καλό κλίμα. Πέρα από το τι κάνω εγώ θέλω η ομάδα να κερδίζει και με στενοχωρεί το ότι δεν μπορούν να έρθουν τα αποτελέσματα, παίρνω μεγάλη δύναμη από τον κόσμο, τους Βελεστινιώτες και τους συμπαίκτες μου. Έχω πίστη στην ομάδα. Έχει μέταλλο. Θυμάμαι πως πέρυσι στην κατηγορία τέτοια εποχή βρισκόμασταν σε παρόμοια κατάσταση αλλά στο δεύτερο μισό επανακάμψαμε και φέραμε τα πάνω κάτω. Τότε διορθώσαμε τα προβλήματά μας και πιστεύω και πως τώρα θα κάνουμε το ίδιο».
Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής, μετά την αναδιάρθρωση: «Είναι διαφορετική κατηγορία από την περσινή Γ’ Εθνική αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο πρωτάθλημα από αυτός της περυσινής, Δ’ Εθνικής. Ο 3ος όμιλος έχει πολύ καλές ομάδες, αν εξαιρέσουμε τον Πυργετό, δεν υπάρχουν ομάδες που θα πας να πάρεις εύκολη νίκη και θα περάσεις ένα εύκολο απόγευμα. Όλες οι ομάδες παλεύουν».
Για το νεοσύστατο θεσμό του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, στο οποίο η ομάδα του Ρήγα έφτασε ένα βήμα πριν τα προημιτελικά: «Το Κύπελλο ήταν κάτι διαφορετικό για ‘μας και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά. Στα παιχνίδια της συγκεκριμένης διοργάνωσης ο προπονητής μας μπορούσε να κάνει δοκιμές, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο. Κερδίσαμε εμπειρία απ’ αυτά τα παιχνίδια και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε πιο ψηλά αλλά και πάλι ήμασταν άτυχοι».
Τι εύχεται και περιμένει για το 2014: «Εύχομαι να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Και έτσι η ομάδα να βρει το πρόσωπό που της αξίζει και με κάποιες προσθήκες που θα γίνουν πιθανώς, γιατί έχουμε και τραυματισμούς που μας έχουν στοιχήσει, όπως για παράδειγμα του Γουτούλη και του Χατζηαθανασίου, να γίνουμε πιο δυνατοί».
Για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ρήγα και τη νέα γυναικεία ομάδα: «Είναι κάτι διαφορετικό και πολύ εξελίξιμο για την περιοχή. Μπράβο στα παιδιά που ασχολούνται με τις ακαδημίες. Γιατί οι ακαδημίες είναι πολύ βασικός παράγοντας για μία ομάδα. Το να δημιουργείς ποδοσφαιριστές και να τους ανεβάζεις στην πρώτη ομάδα. Αυτό που κάνει ο Ρήγας δηλαδή. Είναι πολύ σημαντικό. Γίνεται πολύ καλή δουλειά με τους παράγοντες που ασχολούνται με αυτές τις ομάδες και τους προπονητές και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό γιατί είναι κάτι που χρειάζεται διάρκεια. Με στόχο βέβαια το να βγουν αξιόλογοι παίκτες που θα μπορούν άμεσα να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύ καλή δουλειά σε αυτό τον τομέα».

πηγή: "Ταχυδρόμος"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"