Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο ΡΗΓΑΣ

 Με τον Δημήτρη Ρηγίνο παρόντα (ο οποίος σημειωτέων εκτελεί και χρέη γυμναστή στην προθέρμανση της ομάδας) θα ταξιδέψει ο Ρήγας αύριο το πρωί στην Νεοκαισάρεια, με αναχώρηση στις 11:30,
 Αντ' αυτού δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν για ακόμα μία Κυριακή οι Χατζηαθανασίου Δημήτρης και Μπλέτσας Θανάσης που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.
 Το ηθικό στην ομάδα μας είναι υψηλό χωρίς να παραγνωρίζετε ο βαθμός δυσκολίας, όπως φαίνεται και στις σημερινές δηλώσεις του προπονητής μας, στην εφημερίδα Θεσσαλία και στον Γιώργο Πέγιο.
 Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ.Μπακάλη:

 «Είμαστε αισιόδοξοι διότι βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Αν έχουμε την ίδια διάθεση και ρυθμό όπως στο προηγούμενο παιχνίδι μας τότε οι πιθανότητες να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα θα είναι αυξημένες. Ωστόσο, δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ο Αχιλλέας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Αυτό το δείχνει και η βαθμολογική του θέση. Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε προσεκτικοί και να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας ούτε για μία στιγμή. Οι αντίπαλοι έχουν κερδίσει τρία ματς με γκολ στα τελευταία λεπτά και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε».
 Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής του Αχιλλέα Νεοκαισάρεια, κ.Απόστολος Στύλος σε συνέντευξη τύπου της ομάδας του:
«Δεν θέλω να σταθώ πολύ στο ματς με τα Τρίκαλα, πετύχαμε μια μεγάλη νίκη με ιστορικό αντίπαλο, αλλά το ξεχάσαμε το ίδιο βράδυ. Είναι σημαντικό που κάναμε το «3Χ3» εκτός, θέλουμε την πρώτη νίκη εντός, την Κυριακή με το Ρήγα Φεραίο, για να μείνουμε ψηλά. Είναι ποιοτική ομάδα, που πρεσάρει, αλλά όπως όλοι έχει αδυναμίες».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"