Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ:" Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΑ ΠΝΕΥΜΑ ΝΙΚΗΤΗ"

 Έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος αλλά ταυτόχρονα να νιώθει και δικαιωμένος, ο προπονητής της ομάδας μας κ.Μπακάλης Λάκης.
  Από την μια η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και από την άλλη η σπουδαία εμφάνιση της ομάδας, που δεν επηρεάστηκε από τις όποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, του δίνουν το δικαίωμα να καμαρώνει για τους παίκτες του.
 Έχοντας πλέον περάσει αρκετές ώρες από τον χθεσινό αγώνα ο Λάκης Μπακάλης μίλησε στην εφημερίδα "Θεσσαλία" και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πέγιο εκφράζοντας την ικανοποίηση του.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η πρόκρισή μας είναι δίκαιη. Παρά τις αλλαγές που κάναμε στην ενδεκάδα είχαμε σταθερά καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να έχουμε το ίδιο στιλ παιχνιδιού με διαφορετική σύνθεση σε κάθε αγώνα και αυτό είναι πολύ ευχάριστο Δεχθήκαμε ένα μάλλον τυχερό γκολ, αλλά ανεβάσαμε τον ρυθμό μας, πιέσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Τελικά τα γκολ ήρθαν στην επανάληψη και καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Θεωρώ ότι έχουμε αποκτήσει νοοτροπία νικητή, τουλάχιστον όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια μας. Ευελπιστώ σε ανάλογη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"