Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ: "Η ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΕΙ"

Ψηλά το κεφάλι είναι το σύνθημα που επικρατεί στην ομάδα μας μετά την ήττα στη Νάουσα με 4-2 από την τοπική ομάδα την Κυριακή (20/10).
 Αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής μας Λάκης Μπακάλης, ο οποίος τόνισε ότι, όπως έχει δείξει και στο παρελθόν, ο Ρήγας έχει τον χαρακτήρα να ξεπεράσει αυτήν την ήττα και να πάρει πάλι τα πάνω του.
 Αναλυτικά η δήλωση που έκανε στο sport7 ο Λάκης Μπακάλης:
«Νομίζω ότι στο χθεσινό ματς στράβωσαν όλα από νωρίς. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από πέναλτι, που, όπως μου είπε ο Γουτούλης δεν ήταν, καθώς η μπάλα δε χτύπησε στο χέρι του, αλλά ψηλά στο πόδι του. Είχαμε και την ατυχία με τον Βουραζέρη που έγινε νωρίς αναγκαστική αλλαγή.
 Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν και ιδιαίτερα καλοί, αλλά δεν κάναμε και κακή εμφάνιση. Ίσως να μας επηρέασαν κάπως τα καλά λόγια των άλλων ομάδων μετά τις τελευταίες επιτυχίες που είχαμε.
 Πήγαμε στη Νάουσα λίγο …light, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ δυνατά, απόδειξη οι πέντε κίτρινες και η μία κόκκινη που δέχτηκαν. Γενικά είδα ότι οι αντίπαλοί μας ήταν πολύ παθιασμένοι. Θεωρώ από τη μία ότι τη νίκη τους την πήραν με τον τσαμπουκά και από την άλλη χάσαμε, γιατί δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο ψηλό παιχνίδι της Νάουσας.
 Σίγουρα ήταν ένα βαρύ σκορ για μας, ο Ρήγας είχε χρόνια να δεχτεί τέσσερα γκολ. Όμως μετά από τέτοιες ήττες φαίνεται και ο χαρακτήρας της καλής ομάδας και εμείς έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι τον διαθέτουμε, για να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτό το αποτέλεσμα. Η εκτίμησή μου είναι ότι το 4-2 στη Νάουσα ήταν μία κακή παρένθεση. Πρέπει να την κλείσουμε γρήγορα και να ανασυνταχθούμε».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"