Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ

 Τα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται, λέει ο λαός μας και όπως συμβαίνει με όλες του τις παροιμίες έχει δίκαιο.
 Δεν θα ανακοινώσουμε, ούτε θα πανηγυρίσουμε για το αυτονόητο και το φυσιολογικό.
  Γιατί, κατά την προσωπική μας άποψη, είναι αυτονόητο να συνεχίσουν οι αρχηγοί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας.
 Ο λόγος για τους Σπαθή Χρήστο, Χατζή
Γεώργιο και Βουραζέρη Νίκο. Δεν πρόκειται για κάποια "ανανέωση" ή "επέκταση συνεργασίας" αλλά για μια επιβράβευση των προσπαθειών τους και αναγνώριση του ρόλου που κατέχουν μέσα στην ομάδα.
 Μακάρι η ομάδα μας να είχε την οικονομική δυνατότητα να τους ανταμείψει οικονομικά όπως θα ήθελε αλλά και όπως θα το άξιζαν. Και όχι μόνο τους 3 αρχηγούς αλλά όλα τα παιδιά ανάλογα με την προσφορά τους και το ταλέντο τους.
 Και δω ακριβώς φαίνεται η διαφορά του Ρήγα από τις άλλες ομάδες. Στις άλλες ομάδες πρώτα πρέπει να βγει η διοίκηση για να σχηματιστεί ομάδα. Στον Ρήγα υπάρχει η ομάδα, γιατί είναι οικογένεια. Απλά περίμενε να σχηματιστεί η διοίκηση.
 Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ στους παίκτες που στην πιο κατάλληλη ποδοσφαιρική τους ηλικία, έκλεισαν τα αυτιά στα καλέσματα άλλων ομάδων και συνέχισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον μεγάλο τους έρωτα. Τον ΑΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ.
 Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ στην διοίκηση, που σε τόσο άσχημους οικονομικά καιρούς προσπαθεί με τα λίγα μέσα που έχει να κάνει την υπέρβαση (για 3η χρόνια). Και ξεκινά πάλι από τα δικά μας παιδιά και όχι με 'μεγάλες μεταγραφές' και 'εξαγγελίες σχεδίων"
 Αλλά το ξαναλέμε. Μια οικογένεια δεν βγάζει ανακοινώσεις για τα παιδιά της. Απλά τα καμαρώνει και χαίρεται!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"