Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής και γνωρίζουμε πλέον τις ομάδες που έχουν πάρει το εισιτήριο για τη νέα Γ Εθνική.
Συναντάμε πολύ γνωστά και ιστορικά ονόματα όπως Καμπανιακός, Κιλκισιακός,Κοζάνη, Νάουσα, Πυρσός Γρεβενών, Λαμία, ΑΟ Καρδίτσας, Εθνκός Φιλιππιάδας, Τρίκαλα, Παναρκαδικός, Αχαϊκή, Πανελευσιανιακός, Παναργειακός, Χαλκίδα, Παναυπλιακός, Αιγάλεω, Ηλυσιακός, Ατρόμητος Πειραιά, Ατσαλένιος και φυσικά Ρήγας Φεραίος. Δείτε αναλυτικά της ομάδες ανά όμιλο:

1ος ΟΜΙΛΟΣ:Ο Άρης Ακροποτάμου είναι ο πρωταθλητής του 1ου ομίλου και μαζί με την Δόξα Πετρούσας, τον Έβρο Σουφλίου, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, τον Ορφέα Ελευθερούπολης και τον ΠΑΟ Κοσμίου ανέβηκαν στην νέα Γ Εθνική.
2ος ΟΜΙΛΟΣ: Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων είναι ο πρωταθλητής στην νέα Γ Εθνική παει μαζί με τους Καμπανιακό, Διγενή Λακώματος, τον Εθνικό Αγιονερίου, τον Αγροτικό Αστέρα και τον Κιλκισιακό
3ος ΟΜΙΛΟΣ΅:Η Κοζάνη είναι η πρωταθλήτρια του ομίλου και μαζί με την Νάουσα, την Ένωση Απ. Παύλου, τα Λευκάδια Νάουσας, τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, τον Κάστορα και τον Πυρσό Γρεβενών του χρόνου θα παίξουν στην νέα Γ Εθνική.
4ος ΟΜΙΛΟΣ:Η Λαμία είναι η πρωταθλήτρια του ομίλου και μαζί με την Καρδίτσα, τον Δωτιέα Αγιάς, τον Αχιλλέα Δομοκού, τον Πυργετό, τον Ρήγα Φεραίο και τον Αμπελωνιακό ανεβαίνουν στην νέα Γ Εθνική.
5ος ΟΜΙΛΟΣ:Η Α.Ε. Μεσολογγίου πήρε τον τίτλο και μαζί με τον Όλυμπο Κερκύρας, τον Εθνικό Φιλιπιάδας, τον Άρη Αιτωλικού, τα Τρίκαλα, τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, τον Αετό Διασέλου ανεβαίνουν στην νέα Γ Εθνική.
6ος ΟΜΙΛΟΣ:Ο ΠΦΟ Πανόπουλου είναι ο πρωταθλητής του ομίλου και μαζί με τον Ατρόμητο Λάππα, τον Παναρκαδικό, τον Εθνικό Σαγέϊκων, την Δόξα Μανωλάδας και την Αχαική του χρόνου θα αγωνίζονται στην νέα Γ Εθνική.
7ος ΟΜΙΛΟΣ:Η Ένωση Ερμιόνης πήρε τον τίτλο και μαζί με τον Μανδραϊκό, τον Πανελευσινιακό, τον Παναργειακό την Χαλκίδα, τον Πέλοπα Κιάτου και τον Πανναυπλιακό ανέρχονται στην νέα Γ Εθνική.
8ος ΟΜΙΛΟΣ: Το Αιγάλεω κατέκτησε τον τίτλου του πρωταθλητή και μαζί με την Κηφισιά, τον Ηλυσιακό, την Νέα Ιωνία, την Πεύκη, τους Τράχωνες και το Περιστέρι ανεβαίνουν στην Γ Εθνική.
9ος ΟΜΙΛΟΣ: Ιωνικός και Ατρόμητος Πειραιά ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση.Τους ακολουθούν ο Αστέρας Βάρης, Πανναξιακός, Περαμαϊκος, Τριγλία Ραφήνας και Ολυμπιακός Λαυρίου.
10ος ΟΜΙΛΟΣ:Ο Ατσαλένιος είναι ο πρωταθλητής του 10ου ομίλου και μαζί με τον Ηρόδοτο, τον ΠΑΟ Κρουσώνα, τον Ερμή Ζωνιανών, τον Γιούχτα και τον Κισσαμικό ανεβαίνουν στην νέα Γ Εθνική.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"