Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ήταν να μην πάρει φόρα η ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Φαίνεται ότι όλοι στο Βελεστίνο έχουν ενθουσιαστεί με τις συνεχόμενες ανόδους και η διοίκηση της ομάδας βάζει πολύ ψηλα τον πύχη και για την ερχόμενη χρονιά.
Το βράδυ της Κυριακής η διοίκηση της ομάδας , γιορτάζοντας την άνοδο στην νέα Γ' Εθνική, παρέθεσε γεύμα στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας και εκεί τέθηκαν οι στόχοι για την επόμενη χρονιά.

Μόνος στόχος για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου είναι η πρώτη θέση και η άνοδος στην Β' Εθνική. Στην μεγάλη αυτή προσπάθεια αναμένεται να συμβάλουν και τα σπουδαία μεταγραφικά αποκτήματα που θα έρθουν στο Βελεστίνο. Είδη έχουν γίνει γνωστά τα πρώτα ονόματα που μόνο ενθουσιασμό σκορπούν στου φιλάθλους του Ρήγα και τρόμο στους αντιπάλους.
Προσωπικά ο κ. Μακρόπουλος δεσμεύτηκε για τον 2ετή δανεισμό από τον Παναθηναϊκό του Τάσου Λαγού. Ο Βολιώτης μέσος είχε και στο παρελθόν προπονητή τον Λάκη Μπακάλη και επιθυμεί όσο τίποτα να επιστρέψει στην Μαγνησία.
Λύση αναμένεται να δοθεί και στην μόνιμη πληγή της ομάδας, την θέση του τερματοφύλακα, αφού ο Παναγιώτης Γλύκος, καλοβλέπει τον επαναπατρισμό του, ξέροντας ότι μπορεί να χτίσει την καριέρα του εκ νέου.
Η διοίκηση της ομάδας μας όμως δεν σταματά εδώ. Πιστή στην φιλοσοφία της για παιδιά από την περιοχή μας έχει ήδη απόσπαση την υπογραφή σε 3ετές συμβόλαιο από τον χαρισματικό Βολιώτη μέσο Περικλή Μπουσινάκης.
Τέλος θέμα χρόνου θεωρείται η συμφωνία είτε ως μεταγραφή είτε ως δανεικού ενός ακόμα σπουδαίου Βολιώτικου ταλέντου. Ο λόγος για τον Ιάσων Παπαδημητρίου που θέλει όσο τίποτα να παίξει βασικός στην ομάδα που υποστήριζε από μικρό παιδί.
Όπως καταλαβαίνεται η νέα χρονιά αναμένεται να είναι συναρπαστική και ο κόσμος στο Βελεστίνο κρατά την ανάσα του για το τι πρόκειται να επακολουθήσει.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΡΕΣ!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"