Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Μπορεί η προσπάθεια για άνοδο στην Super League, τόσο της Νίκης Β. όσο και του Ολυμπιακού Β., να τραβούν την προσοχή όλου του φίλαθλου κόσμου της Μαγνησία αλλά στο Βελεστίνο όλοι ασχολούνται με τον Κυριακάτικο αγώνα εναντίων του Δωτιέα Αγιάς.

Στην ομάδα μας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία χωρίς όμως κανείς να παραβλέπει τις δυσκολίες του αγώνα. Δεν ασχολούνται με σενάρια ισοβαθμίας που έχουν εμφανιστεί, αφού θεωρούν δεδομένο πως ο Αμπελωνιακός θα κερδίσει τον αγώνα με τον Πυργετό και ξέρουν πολύ καλά ότι όλα εξαρτώνται από την δική τους προσπάθεια και αποτελεσματικότητα.
Για τον λόγο αυτό και ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου κ.Μπακάλης στις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας δίνει βαρύτητα στις ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στην γρήγορη εναλλαγή ρυθμού και ανάπτυξης αφού την Κυριακή η ομάδα πρέπει αφενός να σκοράρει για να κερδίσει και αφετέρου να ελέγξει τον ρυθμό και στα 90' του αγώνα ώστε να μην απειληθεί.(φωτογραφία από την σημερινή προπόνηση)
O κόσμος είναι "επί ποδός πολέμου" και  αναμένεται να βρεθούν πάρα πολλοί φίλαθλοι στο γήπεδο ενώ επαναδραστηριοποιείται και ο σύνδεσμος φιλάθλων Ρήγα Φεραίου θυμίζοντας παλιές καλές εποχές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"