Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ - Α.Ο. ΔΩΤΙΕΥΣ ΑΓΙΑΣ


Τον Δωτιέα Αγιάς αντιμετωπίζει την Κυριακή εκτός έδρας η ομάδα μας. Η ομάδα της Αγιάς επέστρεψε στα "σαλόνια" μετά από 27 χρόνια και μπορούμε να πούμε ότι τα πήγε περίφημα αφού θα τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογίας στηριζόμενη στην εμπειρία των ποδοσφαιριστών του.
Μάλιστα τρέχει ένα σερί 5 αγώνων χωρίς ήττα,έχοντας 4 νίκες και μια ισόπαλια. Προπονητής είναι ο Κώστας Μάγγος, στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας ενώ το καλοκαίρι πραγματοποίησε αρκετές μεταγραφές γνωστών παικτών όπως οι Κουβελάς, Κωστούλας, Τσατσαλίδης, Κουρούμαλος, Μωυσιάσης, Καραναστάσης, Κωταρέλας, Ριζούλης,Ντακούλας, Πολύζος ενώ από την περυσινή ομάδα έχουν παραμείνει οι Τζιόλας (πρώτος σκόρερ πέρυσι με 15 γκολ), Μαντζας, Σιμούλης, Τσακάλι, Βαϊτσης, Ρέντζας.

Σε μεταγραφές προχώρησε και τον Ιανουάριο αποκτώντας τους Γεωργαντζιά, Καρπλιάγκο και Μπαχτσιβάνο, σε αντίθεση με τον Βαϊτση που αποχώρησε.
Κύριο χαρακτηριστικό του Δωτιέα είναι η πολύ καλή του άμυνα - έχει δεχθεί 13 γκολ σε 19 αγώνες- ενώ
"έχει τον τρόπο του" και στο σκοράρισμα, αφού έχει καταφέρει και έχει πετύχει 22 τέρματα με κύριους εκφραστές τους Τζίολα(7 γκολ), Σιμούλη (4 γκολ) και Τσατσαλίδη(4γκολ).
Εκτός έδρας παίζει ανοιχτά αφού σε 9 αγώνες έχει από 4 νίκες και ήττες και μόνο 1 ισοπαλία.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 0-0,ενώ θυμίζουμε ότι συναντήθηκαν και στα Καλοκαιρινά μπαράζ ανόδου για την Δ' Εθνική. Τότε στον πρώτο αγώνα στο Βελεστίνο ο Ρήγας ήταν νικητής με 2-0, ενώ στον δεύτερο αγώνα νικήτρια ήταν η ομάδα της Αγιά με 1-0, αφού ο Ρήγας έχοντας κερδίσει την άνοδο αγωνίστηκε με την "δεύτερη" ομάδα του.
Ευχόμαστε και τώρα να γίνει το ίδιο. Τελευταίο ματς της χρονιά, εντός έδρας νίκη για την ομάδα μας και άνοδος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"