Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ή τώρα ή ποτέ για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη για τους Βελεστινιώτες όχι τόσο για την ήττα ή την εμφάνιση όσο για την απογοήτευση που έφερε, αφού όλοι περίμεναν να πανηγυρίσουν την πολυπόθητη άνοδο.

Το Σάββατο (16/3 στις 4:00μμ) ο Ρήγας θα βρει απέναντι του τον ουραγό Αίολο. Θα βρει δηλαδή απέναντι του μια ομάδα που στις 8 μέχρι τώρα εξόδους της στο πρωτάθλημα, έχει υποστεί ισάριθμες ήττες, έχει δεχθεί 23 τέρματα (σχεδόν δηλαδή 3 γκολ σε κάθε αγώνα) και δεν έχει πετύχει ούτε ένα τέρμα.
Αυτομάτως λοιπόν τα όποια σχόλια και αναλύσεις είναι περιττά. Και όπως χαρακτηριστικά λένε στις τάξεις του συλλόγου "Αν δεν κερδίσουμε τον Αίολο, δεν θα αξίζουμε να ανεβούμε στην Γ' Εθνική".
Άπαντες έχουν συγκεντρωθεί σε αυτό το ματς,χωρίς να ασχολούνται με το τι μπορεί να συμβεί στα άλλα παιχνίδια αλλά και χωρίς να σκέφτονται τις επόμενες αγωνιστικές.
Ο προπονητής του συλλόγου κ.Μπακάλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τιμωρημένους,ενώ είδε τον μέσους Δημ. Χατζηαθανασίου(9/0) να ακολουθεί όλη την εβδομάδα το πρόγραμμα της ομάδας. Αμφίβολος όμως είναι ο ταλαντούχος νεαρός αμυντικός Κων. Γουτούλης (17/0) που έχει ένα τράβηγμα στον δεξί προσαγωγό. Ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα αυτές τις μέρες και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Εκτός αποστολής όπως όλα δείχνουν θα μείνει ο μέσος Δημ.Βογιατζή (8/0) που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
Επίσης όλοι εύχονται να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, αφού το Σάββατο είναι εργάσιμη μέρα και στο παρελθόν κάποιοι ποδοσφαιριστές απουσίαζαν από αγώνες λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων
Τέλος η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλους τους φιλάθλους  της περιοχής να στηρίξουν την ομάδα σε έναν αγώνα που μπορεί να αποδειχθεί σταθμός στην ιστορία τους και όλοι μαζί πλέον να ξεφαντώσουν στο αποκριάτικο χορό που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου στην ταβέρνα ΑΛΚΗΣΤΙΣ στον πεζόδρομο του Βελεστίνου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"