Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

 Νεοφώτιστη στην Δ' Εθνική κατηγορία η ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού, ζει το δικό της όνειρο αφού από τα τοπικά πρωταθλήματα έχει βρεθεί να κυνηγά την συμμετοχή της στην νέα Γ' Εθνική.
 Για τον λόγο αυτό η ομάδα ενισχύθηκε αρκετά το καλοκαίρι με έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν ξανά αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής με άλλες ομάδες της ευρύτερης περιοχής.

Μεταξύ άλλον το καλοκαίρι αποκτήθηκαν οι: Κώστας Χουλιάρας, Ορέστης Γουργιώτης, Φώτης Κουτσούκος, Γιάννης Καλαμάτας, Βασίλης Μαΐδανόζογλου(Αγρότης Λιανοκλαδίου), Γιώργος Μέγας(Άρης Αγίου Κωνσταντίνου), Δημήτρης Κοράκης(Ένωση 2010), Αλέξανδρος Ξεζώνοτος, Χριστόδουλος Αναγνώστου, Γιώργος Παπαδημητρίου(Αίαντας Λαμίας), Θανάσης Τσούκαλας(Απόλλων Σμύρνης), Αντώνης Ράπτης(Πύρασος Νέας Αγχιάλου), Γιώργος Φραταράκος, Σάκης Ζήσιμος και Δημήτρης Λέντας(Ολυμπιακός Λαμίας).
  Από τον περυσινό κορμό της ομάδας,ενεργή συμμετοχή φέτος έχουν οι :Γιάννης Παπαϊωάννου, Χρήστος Παπαϊωάννου, Νίκος Λέντας, Γιώργος Καυκιάς, Γιάννης Χανής, Παναγιώτης Λιασίδης, Νίκος Αναστασίου και ο Βασίλης Κουτσούμπας.

  Στον πάγκο της ομάδας βρίσκετε ο  Σπύρος Λέντας. Πρόκειται για έναν πασίγνωστο προπονητή στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο(και όχι ως μόνο), ο οποίος έχει περάσει από τον πάγκο πολλών ομάδων. Αποτελεί παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Λαμία. Ο κ. Λέντας βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν στον πάγκο του Δομοκού, τον οποίο πέρυσι οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου. Μια σαιζόν νωρίτερα(2010-2011) κατέκτησε το πρωτάθλημα Φωκίδας με τον Διαγόρα Πολυδρόσου.
 Ο Αχιλλέας Δομοκού ξεκίνησε δυναμικά έχοντας στην αρχή του πρωταθλήματος ένα αήττητο σερί 7 αγωνιστικών δείχνοντας ότι μπορεί όχι απλά να σωθεί αλλά και να πρωταγωνιστήσει  Μια σειρά όμως άσχημων αποτελεσμάτων αλλά και κάποια οικονομικά προβλήματα τον έχουν φέρει ακριβώς στο όριο της παραμονής. Προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ελασσόνας που του επίτρεψε να αναρριχηθεί στην 6η θέση της Βαθμολογίας.


Πηγή : EvrytaniaSport
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"