Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Α.Ε. ΛΕΟΝΤΑΡΙΟ - Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 0-1


Για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποιες από τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε η Α.Ε. Λεονταρίου και γνώρισε την ήττα από την παθιασμένη Ελασσόνα.  Μετά από ένα αναγνωριστικό 20λεπτο η ομάδα της Ελασσόνας έφθασε πολύ κοντά στο γκολ με σουτ του
 Φ. Γκουντρουμπή στο 21' που βρήκε το δοκάρι της εστίας του Σκούρα. Η ομάδα του Λεονταρίου δημιούργησε αμέσως μετά μια καλή στιγμή με τονΚαλιακούδα να πασάρει και τον Παπαευαγγέλου να γίνεται αποδέκτης του οποίου όμως το σουτ σταμάτησε στον Σεμπίρη. Νέα προσπάθεια της Ελασσόνας να απειλήσει στέφθηκε αυτή τη φορά από επιτυχία όταν στο 30' ο Κρίτσας νίκησε τον Σκούρα και μετά από πάσα του Φ. Γκουντρουμπή.
Η επανάληψη είχε ένα μαγικό δίλεπτο για την Σοφαδίτικη ομάδα με τον Γρίβα να σουτάρει στο δοκάρι στο 46' και αμέσως μετά τον Αναγνωστόπουλο να μην μπορεί να νικήσει τον Σεμπίρη από πλεονεκτική θέση. Ο ίδιος παίκτης στα μισά της επανάληψης πέρασε και τον τερματοφύλακα όμως το πλασέ του προ κενής εστίας ανέκοψε ταχύτητα λόγω της λάσπης (υπό δυνατή βροχή το 2ο ημίχρονο) και τελικά έδιωξαν οι αμυνόμενοι πριν τη γραμμή του τέρματος. Η συνέχεια δεν έκρυβε κάτι σημαντικό για τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τελικά αυτό που ήθελαν και πλέον να ανεβαίνουν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Συνθέσεις ομάδων:

Α.Ε. Λεονταρίου (Γκαβογιάννης): Σκούρας, Καπερώνης (78' Τριανταφύλλου), Καρατέλιος, Γρίβας, Μαχαίρας (53' Μιχαλόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Παπαευαγγέλου, Διπλάρης, Αναγνωστόπουλος, Καρατζόγλου (82' Μπλέτσας), Καλιακούδας.
Π.Ο. Ελασσόνας (Καλτέκης):  Σεμπίρης, Γκουντρουμπής Λ., Παπαποστόλου, Φλώρος, Κουμπουρας, Βάλλας (Παναγιώτου Δ.), Ζηρδέλης, Σισμανίδης (Σιαφαρίκας), Γκουντρουμπής Φ. (Γκαντούνας), Καραγκούνης, Κριτσας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"