Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

 Πολλές φορές ακούμε και διαβάζουμε για την ανάγκη αξιοποίησης των τμημάτων υποδομής και την ανάδειξη των ταλέντων που υπάρχουν στα φυτώρια του κάθε συλλόγου.
 Από τα λόγια όμως μέχρι την πράξη μεσολαβεί πολύς δρόμος. Στο Ρήγα Φεραίο αν μη τι άλλο γίνεται η προσπάθεια και μακάρι να υπάρξει και το αποτέλεσμα στο μέλλον.
 Φέτος ολόκληρο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ακολουθούν 4 ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές όλοι προερχόμενοι από την Ακαδημία του συλλόγου μας.
 Ο λόγος για τους 14 ετών Αντώνη Αραμπατζή, Δημήτρη
Κουσκουρίδα, Καραβασίλη Κωσταντίνο καθώς και τον 16χρονο Εμιλιάνο Κατσόλια.
Τα τελευταία 4 χρόνια δουλεύουν στα τμήματα υποδομής της ομάδα μας και κατόπιν εισήγησης του προπονητής τους Χρήστου Σπαθή ήρθε η ώρα να πάρουν και εμπειρίες με την πρώτη ομάδα. Μάλιστα ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου κ.Λάκης Μπακάλης δεν δίστασε να τους χρησιμοποιήσει στο χθεσινό νικηφόρο φιλικό παιχνίδι , δίνοντας τους χρόνο συμμετοχής από 15 λεπτά μέχρι και μισή ώρα τον καθένα.
 Το μέλλον είναι όλο δικό τους και μακάρι μετά από σκληρή δουλειά και προσπάθεια να τους δούμε και να τους καμαρώσουμε σαν βασικούς στην ομάδα μας και γιατί όχι και ακόμα ψηλότερα.
φωτογραφίες: Αχιλλέας Καρασμάνογλου.
Από τα αριστερά οι: Κουσκουρίδας Δ., Κατσόλια Εμ.,Αραμπατζής Αν.,Καραβασίλης Κ.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"