Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

 Τέλος εποχής στα διοικητικά του Ρήγα Φεραίου. Στην προχθεσινή γενική συνέλευση, που έλαβε χώρα στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Βελεστίνου ο κ. Στέργιος Καλόγηρος εξέφρασε την επιθυμία να μη συνεχίσει στην προεδρία.  Έτσι για την εκλογή νέου Δ.Σ. θα υπάρξει νέα γενική συνέλευση την ερχόμενη Δευτέρα στις 9 το βράδυ στον ίδιο χώρο.
 Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 2/6, παρουσία περίπου 80 μελών του συλλόγου. Ο απερχόμενος πρόεδρος έκανε τον διοικητικό απολογισμό όχι μόνο της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, αλλά και γενικότερα της τετραετίας .
Επιγραμματικά αναφέρθηκε στα εξής:

 - Για τις επιτυχημένες πορείες και τις ανόδους από το τοπικό πρωτάθλημα στη Δ’ Εθνική και στη συνέχεια στη Γ’ Εθνική. Ιδιαίτερα για τη φετινή περίοδο επεσήμανε ότι ο Ρήγας παρέμεινε με άνεση στη Γ’ Εθνική παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.
- Για το ότι ο Ρήγας τράβηξε τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας με τις εμφανίσεις του και για το γεγονός ότι πολλοί παίκτες του μπήκαν στο στόχαστρο επαγγελματικών ομάδων. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση του Κώστα Κρεββατά που πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Γαζώρου.
- Για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του συλλόγου που συνεχώς τροφοδοτεί με ταλέντα την πρώτη ομάδα.
 - Για το ότι για δεύτερη σερί χρονιά η ΑΕΚ ήλθε στο Βελεστίνο και έπαιξε φιλικό με τον Ρήγα το οποίο μάλιστα ήταν και τηλεοπτικό.
- Για το ότι ο Ρήγας Φεραίος αποτελεί ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας του Βελεστίνου συμμετέχοντας και σε πολιτιστικά δρώμενα.
 Από κει και πέρα ο κ. Καλόγηρος τόνισε ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να συνεχίσει στη διοίκηση του Ρήγα Φεραίου. Ανέφερε ότι αφήνει την ομάδα με ένα «πλούσιο» ρόστερ και χωρίς το παραμικρό χρέος διότι έχουν ΟΛΟΙ εξοφληθεί.
Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς του ιστορικού συλλόγου κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον επίτιμο πρόεδρο κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο για την μεγάλη του προσφορά, στον χορηγό της Ακαδημίας και νομικό σύμβουλο του Ρήγα κ. Ιωάννη Σαμαρά, στον κ. Παύλο Πάνο της εταιρίας «Χρώμα Πάνος» που διαφημίστηκε στο μπροστινό μέρος της φανέλας, αλλά και στον κ. Στέργιο Καρακίτσο για τη διαφήμιση στις φόρμες του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"