Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΑΣ : " ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ"

 Στην εφημερίδα "Ταχυδρόμος" και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ματή, μίλησε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας Χάρης Μπίκας.
 Ο Χάρης απάντησε για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας ενώ γίνεται και μια μίνι παρουσίαση του προσωπικού του προφίλ.
 Ας δούμε την συνέντευξη αναλυτικά: Με τα δύο γκολ απέναντι στο Μακροχώρι, ο Χάρης Μπίκας έγινε ο πρώτος φετινός σκόρερ του Ρήγα Φεραίου και εκ των κορυφαίων του 2ου ομίλου με εννέα τέρματα (ξεπέρασε τα οκτώ του Κώστα Κρεββατά, που τον περασμένο Ιανουάριο αποχώρησε για τον Εθνικό Σερρών). 
 Αν και κατάγεται από την Ηγουμενίτσα, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, που σπουδάζει λογιστική στο ΤΕΙ της Λάρισας, έχει γίνει κομμάτι του Βελεστίνου, όντας για πέντε χρόνια μέλος της κυανόλευκης οικογένειας. Με τη φανέλα του Ρήγα έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο ΕΠΣΘ, την άνοδο και την παραμονή σε Δ’ και Γ’ Εθνική.
 Ο Μπίκας αποτελεί ένα από τα σημαντικά «εργαλεία» στα χέρια του Λάκη Μπακάλη, αφού μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, στα άκρα αλλά και ως «δεκάρι» και μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του κέντρου και της επίθεσης έχει επωμιστεί το κομμάτι του σκοραρίσματος, μετά και την αποχώρηση του Κρεββατά. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη φετινή εικόνα του Ρήγα Φεραίου, τον λόγο που και φέτος οι κυανόλευκοι είναι ανταγωνιστικοί και βελτιωμένοι αλλά και τη δική του πορεία στην βελεστινιώτικη ομάδα. Αναλυτικά:

Για την οικογένεια του Ρήγα Φεραίου: «Εχω δεθεί με την ομάδα. Τόσα χρόνια βρίσκομαι σε αυτή. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Γι’ αυτό το λόγο έχω μείνει τόσα χρόνια και φέτος κάνουμε μία πολύ καλή πορεία».

Για την επιτυχημένη συνταγή με τη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών του Βελεστίνου και του νομού: «Ετσι πρέπει να λειτουργούν όλες οι ομάδες πλέον. Με παιδιά από τον τόπο τους και 5-6 προσθήκες από άλλες περιοχές κάθε χρόνο. Αυτό κάνουμε κι εμείς και δυναμώνουμε όλο και περισσότερο. Με αυτό τον τρόπο δίνεις και κίνητρα στα παιδιά της περιοχής να προσπαθούν περισσότερο, να βελτιώνονται και να προσφέρουν μελλοντικά στο Ρήγα».

Για τη φετινή πορεία: «Τα τελευταία 2-3 χρόνια γίνεται πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται. Είμαστε καλύτερα προπονημένοι από τις υπόλοιπες ομάδες και σε σχέση με πέρυσι δυναμώσαμε, αποκτήσαμε εμπειρία και ανταποκρινόμαστε καλύτερα γιατί οι περισσότεροι παίκτες δεν είχαμε αγωνιστεί ξανά στη Γ’ Εθνική. Μας διαχωρίζει ως ομάδα η προετοιμασία που κάνουμε κάθε καλοκαίρι. Παλεύουμε μέχρι το 90’ και εκμεταλλευόμαστε αυτό το γεγονός για να παίρνουμε νίκες και στα τελευταία λεπτά».


Για τις δικές του εμφανίσεις και τα γκολ: «Φέτος είμαι πιο αποτελεσματικός σε σχέση με πέρυσι και αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω γκολ τις περισσότερες ευκαιρίες που μου παρουσιάζονται».

Για τον αγώνα στο Μακροχώρι, τη συνέχεια και τους φετινούς στόχους: «Στο Μακροχώρι έπρεπε να παρουσιαστούμε σοβαροί και ήμασταν. Βάλαμε τρία γκολ, πήραμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε τη συνέχεια. Παίζουμε με στόχο να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Να μην αρκεστούμε δηλαδή στην παραμονή και να καταλάβουμε όσο ψηλότερη θέση μπορούμε».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"