Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΙΩΜΟΣ : "ΣΤΗΝ ΑΓΧΙΑΛΟ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ"

 Το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου πέτυχε την περασμένη Κυριακή, ο νεαρός Βολιώτης επιθετικός, Αλέξανδρος Σιώμος. 
 Στη δεύτερή του μόλις συμμετοχή με τα κυανόλευκα του Βελεστίνου, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αποδείχθηκε «χρυσή», δικαιώνοντας τον προπονητή του, Λάκη Μπακάλη, αφού 13 λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο «έγραψε» το τελικό 1-0 απέναντι στο Βατανιακό.
Συνέντευξη στον ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΤΤΑ

Το
τελευταίο επίσημο τέρμα του Αλέξανδρου ήταν στις 15 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα Νέων της Super League, όταν με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, έμελλε να γράψει και πάλι το τελικό 1-0, σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια των κυανόλευκων... με τη γνωστή συνέχεια. Ο ίδιος μιλάει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για το πρώτο του τέρμα με το Ρήγα Φεραίο, τη Νίκη Βόλου, αλλά και τη συνέχεια μετά το καλοκαίρι.

Πώς ήρθε το πρώτο γκολ;  
«Εγινε μία σέντρα από τον Μαλάκο και λίγο πιο μπροστά από την περιοχή κατέβασα την μπάλα και πλάσαρα στην κάτω αριστερή γωνία. Η αλήθεια είναι πως δεν το σκέφτηκα και ιδιαίτερα. Είμαι χαρούμενος φυσικά που μετά από πολύ καιρό βρήκα και πάλι δίχτυα...».

Είχες αγωνία μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ;
«Αγχος υπήρχε, αλλά δημιουργικό. Περίμενα την ευκαιρία, μου δόθηκε. Το ήθελα και νωρίτερα βέβαια, αλλά από τη στιγμή που ο προπονητής αποφασίζει εγώ πιστεύω ότι τον δικαίωσα».  

Ποιο είναι το κλίμα στην ομάδα για σένα που είσαι νέο μέλος;
«Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, από την πρώτη στιγμή εμένα και τους Ντίνο, Χρήστο (Γεωργατζή - Μπλούχο) μας υποδέχθηκαν εξαιρετικά και έτσι πλέον είμαστε όλοι μια οικογένεια που προσπαθούμε για το καλύτερο».

Τι άποψη έχεις σχηματίσει για τον προπονητή σου;
«Πολύ καλός προπονητής, μας βοηθάει όλους ψυχολογικά και αγωνιστικά, προσπαθεί να πάρει το καλύτερο δυνατό από τον καθένα μας και πιστεύω τα αποτελέσματα φαίνονται και στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια».

Την Κυριακή αγωνίζεστε κόντρα στον Πύρασο, ποιος είναι ο στόχος σας;
«Δύσκολο παιχνίδι σε μία δυνατή έδρα, τοπικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για τον ίδιο λόγο που είναι η παραμονή. Ο Πύρασος καίγεται, αφού εμείς βρισκόμαστε στο +6, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα διεκδικήσουμε τη νίκη για να τελειώνουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα την υπόθεση σωτηρία».

Ποια είναι η διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, σε σχέση με εκείνο της SuperLeague Νέων;
«Είναι μία κατηγορία που βασίζεται περισσότερο στη δύναμη και υπάρχει μεγάλη σκοπιμότητα. Σε αντίθεση με το πρωτάθλημα Νέων όπου στηρίζεται περισσότερο στο ταλέντο των ποδοσφαιριστών».

Τι περιμένεις για τη συνέχεια;
«Να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο, να έχω συμμετοχές και να σκοράρω όποτε αυτό είναι δυνατό και για του χρόνου βλέπουμε. Με τη Νίκη δεν υπάρχει καμία δέσμευση αυτή τη στιγμή, αλλά ενδέχεται να ξαναμιλήσουμε το καλοκαίρι. Προσωπικά λόγω σπουδών δεν ξέρω αν θα βρίσκομαι στο Βόλο».  

Τι έχεις να πεις για την αποχώρηση της Νίκης Βόλου από το πρωτάθλημα;
«Είχαμε μία πολύ καλή ομάδα - οικογένεια. Πραγματοποιήσαμε μία εξαιρετική πορεία, όμως δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί. Βέβαια οι ευθύνες αναλογούν σε άλλους και όχι σε εμάς τους ποδοσφαιριστές και ευελπιστώ πως στο μέλλον δεν θα βιώσει κανείς άλλος ποδοσφαιριστής ανάλογη κατάσταση».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"