Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ: "ΔΟΥΛΕΥΟΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ"

 Απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής πορεία του Ρήγα Φεραίου και αισιόδοξος ενόψει της δύσκολης συνέχειας δήλωσε, μιλώντας στον "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ" και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ματή, ο Γιώργος Ναουμίδης.
 Αναλυτικά, ο στόπερ της ομάδας μας τόνισε:

«Η πορεία μέχρι στιγμής είναι καλή. Δουλεύουμε καθημερινά σύμφωνα με τις εντολές του προπονητή μας. Έτσι, η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση φαίνεται και στους αγώνες και μας ικανοποιεί αυτό.
 Είμαστε μία οικογένεια. Το κλίμα στην ομάδα είναι όπως το περίμενα. Ευχάριστο. Προσπαθούμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη. ;Όσο καλύτερα πηγαίνει η ομάδα, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Εχουμε δείξει τις δυνατότητές μας και μπορούμε και καλύτερα.
 Σίγουρα έχει βοηθήσει στην πορεία μας το γεγονός ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα του ομίλου και μία από τις καλύτερες επιθέσεις. Αυτό μας οδήγησε στο να παίρνουμε αρκετές εύκολες νίκες αλλά ακόμα και όταν δυσκολευόμαστε επιθετικά, μπορούμε έστω με ένα γκολ να νικάμε, αφού επίθεση, κέντρο και άμυνα παλεύουν για το καλύτερο».
Κλείνοντας, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλά Χριστούγεννα και στο φίλαθλο κόσμο του Ρήγα Φεραίου ξεχωριστά, που μας βοηθάει τόσο πολύ δίνοντας βροντερό παρώνστα εντός έδρας παιχνίδια και μας ακολουθεί και στα εκτός». 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"