Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΖΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

 Την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί, για μια ακόμη φορά, είχαν οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της διοίκησης του ΑΣ Ρήγα Φεραίου, χθες το βράδυ.
 Απολαμβάνοντας γευστικά εδέσματα και άφθονο κρασί στην ταβέρνα "ΑΛΚΗΣΤΗ", στον πεζόδρομο του Βελεστίνο, η ώρα κύλησε γρήγορα και ευχάριστα καλύπτοντας πολλά....θέματα της επικαιρότητας.
 Το παρών στην βραδιά έδωσε και ο κ.Παύλος Πάνος , χορηγός στην
φανέλα της ομάδας μας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες του συλλόγου και να ανταλλάξει ιδέες και απόψεις με τα μέλη της διοίκησης.
Καλεσμένοι της διοίκησης και όλοι οι δημοσιογράφοι που καθημερινά καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας και αποτελώντας με την σειρά τους ένα ενεργό και ουσιαστικό κομμάτι για την ενημέρωση των φιλάθλων μας.
 Η βραδιά συνεχίστηκε στo Clic Cafe + More, με τα κερασμένα μπουκάλια από τον πρόεδρο αλλά και τον χορό του Άλεξ Ζατσάι να κλέβουν την παράσταση. Με την άδεια του προπονητή μας κ.Λάκη Μπακάλη όλοι οι παίκτες (αλλά και η διοίκηση) το έριξαν έξω , λίγο παραπάνω από το επιτρεπόμενο αλλά ποιος μπορεί να πει ότι δεν το αξίζουν με την φετινή τους πορεία.



 


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"