Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΗ 4-0

 Ουσιαστικός και εκρηκτικός κατά διαστήματα ο Ρήγας Φεραίος κέρδισε με 4-0 το Μακροχώρι και εκμεταλλευόμενος τα στραβοπατήματα των άλλων ομάδων αναρριχήθηκε στην 3η θέση του Βαθμολογικού Πίνακα.
Με τον Μπίκα αντί του τιμωρημένου Κρεββατά στην κορυφή της επίθεσης να σκοράρει  2 φορές και τους Τσίπη-Ναουμίδη επίσης, φάνηκε η ομαδική δουλεία που γίνεται για να έρθει το γκολ.
Αναλυτικά το φιλμ του αγώνα:

10' δυνατό διαγώνιο σουτ του Μπίκα, θα διώξει σε κόρνερ με δεύτερη προσπάθεια ο Κύρου
11’. Στην εκτέλεση κόρνερ ο Τσίπη που θα βρει τον Βουραζέρη, η κεφαλιά του οποίου σταματά στο οριζόντιο δοκάρι νέο πλασέ από τον Αλεξίου, διώχνουν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή για να υποδειχθεί στην συνέχεια επιθετικό φάουλ στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
17' ωραίο γύρισμα από τα δεξιά του Τσίπη, ο Ζατσάι για ελάχιστα δεν θα προλάβει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
24’ βαθιά μπαλιά του Ναουμίδη για τον Μπίκα, αυτός θα κατεβάσει πολύ ωραία την μπάλα, θα δώσει αριστερά στον Τσίπη που με αριστοτεχνικό πλασέ ,έξω από την περιοχή, θα την στείλει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας για να κάνει το 1-0
35’φάουλ από δεξιά με τον Σπαθή και με κεφαλία ο Ναουμίδης, κάνει το 2-0
40' ξανά από τα δεξιά με νέο φάουλ ο Σπαθής θα βρει τον Βουραζέρη, η κεφαλιά του οποίου θα περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
54’ ο Τσίπης σούταρε, με την μπάλα να χτυπά στο κάθετο δοκάρι. Στην συνέχεια ο Ζατσάι θα σκοράρει αλλά θα έχει πρώτα σημειωθεί σε θέση οφσάιντ.
74’ νέο σουτ από τον Τσίπη θα περάσει ελάχιστα άουτ.
85’ κάθετη πάσα του Χατζή για τον Μπίκα που θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με υποδειγματικό πλασέ θα κάνει το 3-0
88' αλλεπάλληλα σουτ προς την εστία του Κύρου, με τον Τσίπη να σουτάρει τελευταίος και τον Μπίκα με κοντινή προβολή να κάνει το 4-0.

Κίτρινη κάρτα για την ομάδα μας ο Μαλάκος.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Ναουμίδης, Βουραζέρης, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Μιχολίτσης (46’ Μαλάκος), Χατζής, Ζατσάι (70’ Ζενούνι), Αλεξίου (82’ Μπακάλης), Τσίπι, Μπίκας ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Κύρου, Ηλιάδης, Λεφίδης, Λούκας, Κουρτίδης, Ζωγράφος (48’ Ιωαννίδης), Κωτσόπουλος, Τάνης (78' Ζαχαριουδάκης) , Βούλγαρης (71' Καραχαλίδης), Πατσιαβούρας, Αράπης













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"