Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ : "ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ"

 Για όλους και όλα θα μπορούσαμε να πούμε ότι μίλησε ο Νίκος Βουραζέρης στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "ΘΕΣΣΑΛΙΑ" και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πέγιο.
 Εξάλλου είναι γνωστό σε όσους ξέρουν τον Νίκο ότι μιλάει λίγο και μετρημένα οπότε όταν αποφασίζει να μιλήσει τα λεγόμενα του αποκτούν ιδιαίτερη αξία.
Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε για το παιχνίδι με τον Δωτιέα Αγιάς, και όχι μόνο:
«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Ο Δωτιέας ενισχύθηκε σημαντικά και διαθέτει ρόστερ με ικανούς και έμπειρους παίκτες.
 Από την πλευρά μας, πιστεύαμε στη νίκη και μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι για να την κατακτήσουμε. Εξάλλου, ήταν το πρώτο παιχνίδι που δίναμε φέτος στην έδρα μας και θέλαμε τους τρεις πόντους, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και τη διοίκηση του συλλόγου.
 Επιπλέον δεν είχαμε ξεχάσει τα γεγονότα στο περσινό παιχνίδι στην Αγιά. Η φιλοξενία που μας είχαν επιφυλάξει εκεί ήταν κάκιστη και αυτό μας έδωσε επιπλέον κίνητρο για τη νίκη στο κυριακάτικο ματς. Εδώ θα πρέπει να επισημάνω πως εμείς «μιλήσαμε» στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό. Κανείς δεν πείραξε την αποστολή του Δωτιέα σε αντίθεση με ότι είχε γίνει την περασμένη περίοδο στη δική του έδρα. 
 Βγάλαμε πάθος και δύναμη και θα έλεγα ότι πήραμε το παιχνίδι με την εμπειρία που πλέον έχουμε αποκτήσει στην κατηγορία. Δεν χρειάστηκε να κάνουμε πολλές φάσεις. Πετύχαμε όμως ένα γκολ και διατηρήσαμε ως το τέλος το προβάδισμα χωρίς να απειληθούμε καθόλου. Ανάλογα ματς πέρυσι τα χάναμε γιατί δεν ξέραμε πώς να κρατήσουμε ένα αποτέλεσμα».
  Ο δυναμικός στόπερ σχολίασε και το γεγονός ότι ο Ρήγας έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με την άριστη αμυντική λειτουργία να αποτελεί συνέχεια από το τέλος της περσινής χρονιάς. Θυμίζουμε ότι στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν 2013-14 οι «κυανόλευκοι» δέχθηκαν μόλις ένα γκολ (στο νικηφόρο 3-1 επί της Κύμης): 
 «Είναι γεγονός ότι έχουμε βελτιωθεί πολύ στις αμυντικές μας επιδόσεις και αυτό είναι κάτι που θα μας κρατήσει σε υψηλό επίπεδο στο φετινό πρωτάθλημα. Πρόκειται για αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Όλη η ομάδα αμύνεται σωστά. Όμως ειδικότερα για μας τους αμυντικούς είναι σημαντικό το ότι παίζουμε αρκετό καιρό μαζί και γνωρίζουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Επίσης, στους υπάρχοντες αμυντικούς προστέθηκε φέτος και ο Γιώργος Ναουμίδης, που ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας και θα βοηθήσει πολύ».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"