Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΠΟΙΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗ; ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

  Με μεγάλη αγωνία και λαχτάρα περιμένουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ρήγα την έναρξη των εγγραφών. Φυσικά και αναφερόμαστε στους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Ρήγα Φεραίου αλλά και σε όλους του μικρούς μπαλαδόρους της ευρύτερης περιοχής του Βελεστίνου που ανυπομονούν να γραφούν για πρώτη φορά και να ξεκινήσουν οι προπονήσεις.
 Βλέπετε οι συμμετοχές παιδιών της ακαδημίας στα φιλικά της ανδρικής ομάδας, έχουν
ανοίξει την όρεξη στα παιδιά, αφού βλέπουν ότι η πόρτα της πρώτης ομάδας είναι ανοιχτή και μπορούν άνετα μέσα σε λίγα χρόνια να είναι μέλη της.
  Φέτος οι ακαδημίες της ομάδας μας έχουν διπλό στόχο. Αρχικά να βελτιώσουν το επίπεδο και την ποιότητα τόσο των προπονήσεων όσο και τις εν γένει λειτουργίας σαν ακαδημία. Μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά η ακαδημία επαναλειτούργησε πέρσι. Σίγουρα γίνανε λάθη και πρώτος ο υπεύθυνος των ακαδημιών κ.Μαυροκέφαλος το παραδέχτηκε.
Δεύτερος στόχος, εξίσου σημαντικός, είναι η δημιουργία περισσότερων τμημάτων. Περισσότερων ηλικιακών γκρουπ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε κάθε γκρουπ θα είναι παιδιά της ίδιας ηλικίας, εξαλείφοντας τις όποιες διαφορές και δίνοντας έτσι την δυνατότητα για σωστότερη δουλεία και ουσιαστικότερο προγραμματισμό. Επίσης, ανάλογα με τον αριθμό των εγγραφών, θα γίνει προσπάθεια για δημιουργία γυναικείας ομάδας. Είναι κάτι που το έχουν ζητήσει αρκετά κορίτσια και οι γονείς τους και που πιστεύουμε ότι είναι εφικτό.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει πολύ μεράκι και όρεξη. Διάθεση για δουλεία και επιθυμία να γινόμαστε καλύτεροι μαθαίνοντας από τα λάθη και τις ατυχίες. Υπομονή λοιπόν για τους μικρούς αστέρες του Ρήγα μέχρι να ξεκινήσουν οι εγγραφές.
προτεραιότητα 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"