Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ : ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ - ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ

  Στον απόηχο της προηγούμενης αγωνιστικής και την σπουδαία εκτός έδρας νίκης που πέτυχε η ομάδα μας, ο προπονητής μας Λάκης Μπακάλης δεν παρέλειψε με δηλώσεις του να διαχωρίσει ¨την ήρα από το στάρι".
  Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην προστασία που παρείχε στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου ο πρόεδρος των Λευκαδίων κ.Καλαϊτζίδης Γιάννης, ο οποίος λειτούργησε σαν ασπίδα όταν πήγαν να δημιουργηθούν εντάσεις εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά και στην άψογη φιλοξενία εντός γηπέδου τόσο από
τους ποδοσφαιριστές όσο και από το προπονητικό τιμ των Λευκαδίων.
 Παράλληλα με σημερινές του δηλώσεις στην εφημερίδα "Θεσσαλία" και στον Γιώργο Πέγιο, ο Λάκης Μπακάλης δίνει το στίγμα για τον επικείμενο αγώνα εναντίων του Μακροχωρίου.
Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:
  «Στην παρούσα φάση βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση μετά το «διπλό» στα Λευκάδια και φυσικά δεν θέλουμε να χαλάσουμε την καλή εικόνα.
 Βέβαια, το έργο μας στο ματς με το Μακροχώρι δεν θα είναι εύκολο. Θα αντιμετωπίσουμε μία ποιοτική ομάδα μέσα στην έδρα μας, που ως γνωστόν δυσκολευόμαστε λόγω άγχους και παρουσιάζουμε αδυναμία στο τελείωμα των φάσεων.
  Ωστόσο, πιστεύω ότι θα βρούμε τις λύσεις και θα αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Σημαντικό θα είναι επίσης να παίξουμε δυνατά και με πάθος. Να πιέσουμε ψηλά και να μην αφήσουμε την αντίπαλη ομάδα να αναπτύσσεται στον αγωνιστικό χώρο. Αν επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό θεωρώ ότι θα έχουμε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"