Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΘΗΣ: " ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ"

 Ο αρχηγός της ομάδας μας και σκόρερ των δύο τερμάτων απέναντι στα Λευκάδια, Χρήστος Σπαθής, μίλησε στον "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ" και στον Κωνσταντίνο Ματή, για το μεγάλο «διπλό» και δίνει -παράλληλα- το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.

Για το τρίποντο απέναντι στα Λευκάδια: «Πρόκειται για μία πολύ σημαντική νίκη. Μέσα σε μία δύσκολη έδρα, αήττητη πριν το μεταξύ μας παιχνίδι, ενώ ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Βγάλαμε πάθος και συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν, ενώ ήμασταν τυχεροί και στην φάση του πέναλτι που έχασαν τα Λευκάδια. Καταφέραμε λοιπόν να πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς».

Για το πρώτο γκολ της αναμέτρησης: «Κερδίσαμε το φάουλ περίπου στα 30 μέτρα από το τέρμα του αντιπάλου. Τελικά έστησα εγώ την μπάλα και αποφάσισα να εκτελέσω το φάουλ πολύ δυνατά με κατεύθυνση προς την αντίπαλη εστία. Παρενέβη στο ύψος του ημικυκλίου ένας αμυντικός, δεν κατάφερε να τη διώξει και έτσι όπως χτύπησε στο κεφάλι του πήγε ψηλοκρεμαστά προς το δίχτυα, ξεγελώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μας βοήθησε έτσι να προηγηθούμε με μία δόση τύχης, που η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε φέτος», τονίζει αρχικά και συμπληρώνει:
«Μετά το πρώτο γκολ κερδίσαμε πέναλτι και εκεί πήραμε προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο δεύτερο ημίχρονο στόχος μας ήταν να κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας τους αντιπάλους, ώστε να μην μειώσουν το σκορ για να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Εκεί, είχαμε μία πολύ καλή -συνολικά- αμυντική προσπάθεια και καλές αλληλοκαλύψεις. Δεν απειληθήκαμε καθόλου, εάν εξαιρέσουμε μία φάση, περιορίσαμε τους αντιπάλους και κερδίζαμε χώρο στο γήπεδο, ενώ τα Λευκάδια προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να επιτεθούν».

Για το παιχνίδι με το Μακροχώρι, την ερχόμενη Κυριακή (6/4): «Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί, ξεχνάμε όμως αυτό το παιχνίδι και στρεφόμαστε σε εκείνο της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στο Μακροχώρι εντός έδρας, όπου θέλουμε νίκη για να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία το τρίποντο στα Λευκάδια. Πρόκειται για ένα παιχνίδι έδρας, απομένουν λίγες αγωνιστικές και στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και πιστεύω πως με συγκέντρωση, πάθος και δύναμη θα το πετύχουμε».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"