Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 3-0

  Παίζοντας ψύχραιμα και μυαλωμένα, ο Ρήγας Φεραίος κατάφερε να κάνει αυτό ακριβώς που ήθελε ο προπονητής του εξ αρχής. Να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και στα 90' λεπτά και ουσιαστικά να μην απειληθεί ούτε μία φορά. 
  Ταυτόχρονα οι επιθετικοί του φρόντισαν να μετατρέψουν σε τις 3 από τις 6 ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και με αυτό τον τρόπο να διαμορφωθεί το τελικό 3-0. Έτσι οι παίκτες του Ρήγα φρόντισαν να κάνουν το καλύτερο δώρο στον προπονητή τους για τα σημερινά του γενέθλια!!
  Ας δούμε όμως το φιλμ του παιχνιδιού:

18' από μπαλιά του Ζατσάι ο Μπίκας σούταρε για να μπλοκάρει όμως εύκολα ο Σταμετέλος.
28' ο Χατζής εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βουραζέρης έπιασε το σουτ, με τη μπάλα  όμως να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
39' γκολ!! Ο Ζατσάι έκανε την ατομική προσπάθεια και το πλασέ, με τον Τζεϊρανίδη να μην μπορεί να διώξει σωστά τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος. Έτσι ο Κουβελάς με προβολή έκανε το 1-0.
42'γκολ!!  Ο Κουβελάς έβγαλε τετ α τετ τον Ζατσάι και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0.
65' ο Γουτούλης από μακριά επιχείρησε πολύ όμορφα και έξυπνα να... κρεμάσει τον Σταματέλο, με τον τερματοφύλακα του Μακροχωρίου να διώχνει σε κόρνερ την τελευταία στιγμή.
79' γκολ!!! ο Σπαθής με μια μπαλιά ακριβείας στα 40 μέτρα, τροφοδότησε τον Κουβελά, ο οποίος αποφεύγοντας τον προσωπικό του αντίπαλο με δυνατό σουτ έγραψε το 3-0
92' ο Γκίκα με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Γουτούλης, Βουραζέρης, Σπαθής, Κόκκας, Αλεξίου, Χατζής (77' Γούτσος), Ζενούνι (83' Τσουκάλης), Κουβελάς, Ζατσάι, Μπίκας (80' Γκίκα).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Σταματέλος, Ελευθεριάδης, Συμεωνίδης (46' Σπανός), Τζεϊρανίδης, Σαλέρης, Γρ. Ηλιάδης (54' Μαυρίδογλου), Α Ηλιάδης, Πγιέτρα, Αργυρόπουλος (81' Κοστόπουλος), Τσακαλίδης, Σαρηγιαννίδης.



















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"