Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΣ

  Επέστρεψε φέτος στην ομάδα μας, μετά το πέρας των σπουδών του και μια απουσία 4 ετών και πολύ σύντομο εξελίχθηκε σε ένα πολυτιμότατο  παίκτη  στον χώρο του κέντρου που "κούμπωσε" στην αρχική ενδεκάδα δίνοντας επιπλέον λύσεις και επιλογές στον προπονητή του. Μετρά 17 εμφανίσεις στην φετινή σεζόν (14 στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο) και είχαμε την χαρά να μιλήσουμε μαζί του τόσο για τον ίδιο όσο φυσικά και για τον Ρήγα Φεραίο.
Ας δούμε όσα μας είπε αναλυτικά ο 23χρονος μέσος:
Γιώρο καλησπέρα, χαρά μας να σε έχουμε μαζί μας.
Καλησπέρα!Χαρά και δική μου που φιλοξενούμε στο σάιτ της ομάδος και επί της ευκαιρίας να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην προσπάθεια που γίνεται μέσω του asrigasferaios.blogspot.gr ώστε τα νέα της ομάδος μας να γίνονται γνωστά σε όλο το πανελλήνιο.

Επέστρεψες στην ομάδα μετά από αρκετό καιρό. Πως την βρήκες σε σχέση με αυτό που είχες αφήσει φεύγοντας;
Ναι, επιστρέφω στον Ρήγα Φεραίο μετά από απουσία τεσσάρων ετών όπου σπούδασα στο Τ.Ε.Φ.Α.Α του Δ.Π.Θ στην Κομοτηνή και αγωνίστηκα στην Α' τοπική κατηγορία με την ομάδα του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων. Την ομάδα την βρήκα σε πολύ καλό επίπεδο όπως φυσικά την είχα αφήσει πάλι σε ένα πολύ καλό επίπεδο.Όταν έφυγα ο Ρήγας Φεραίος βρισκότανε στο περιφερειακό πρωτάθλημα για 8 συν απτά έτη και με πολλές επιτυχίες. Εγώ συμμετείχα στις δύο τελευταίες χρονιές και αυτό που έχω να θυμάμαι είναι οι μεγάλες προσωπικότητες που είχε τότε η ομάδα και η οργάνωση της που βρισκότανε σε εξαιρετικό επίπεδο για την κατηγορία. Γυρνώντας βρήκα την ομάδα στην καλύτερη φάση ίσως της σύγχρονης ιστορίας της. Με την άνοδο στην Γ ' εθνική κατηγορία,με την οργάνωση την οποία έχει κρατήσει και έχει βελτιώσει με την πάροδο του χρόνου και φυσικά με την παρουσία ως επί το πλείστον γηγενών ποδοσφαιριστών. Εδώ θα ήθελα να σταθώ λίγο παραπάνω και να τονίσω την σημασία αυτού γεγονότος. Ο Ρήγας είναι ίσως η μόνη ομάδα της κατηγορίας που απαρτίζετε από ποδοσφαιριστές της ακαδημίας, και βλέποντας την προσπάθεια που γίνετε τώρα στις ακαδημίες αυτό που νιώθω είναι χαρά διότι και εμείς έτσι ξεκινήσαμε αλλά και μια σιγουριά για το μέλλον του συλλόγου μας.

Αναφέρθηκες στα συνεχόμενα χρόνια στην Δ' Εθνική, τότε που η ομάδας μας κυνηγούσε την άνοδο. Πως κρίνεις όμως την φετινή Γ' Εθνική και το επίπεδο του ανταγωνισμού στον 3ο όμιλο όπου και συμμετέχει ο Ρήγας Φεραίος.
Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία είναι σε υψηλό επίπεδο όπως και οι απαιτήσεις πολύ μεγάλες σε όλους τους τομείς. Η πορεία που διαγράφουμε στο εφετινό πρωτάθλημα χαρακτηρίζετε από σκαμπανεβάσματα όχι τόσο στις εμφανίσεις μας αλλά πιο πολύ πιστεύω στα αποτελέσματα. Αυτό βέβαια είναι απόρροια του υψηλού ανταγωνισμού όπως αναφέρω και πιο πάνω. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλει όλη η ομάδα και όλα τα παιδιά δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Ίσως αδικούμαστε λίγο απ την βαθμολογική μας συγκομιδή αλλά βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο ώστε να ξεπεράσουμε όποια δυσκολία βρούμε στην πορεία.

Θεωρείς ότι ο στόχος της παραμονής είναι αντικειμενικός για τον Ρήγα Φεραίο;
Φυσικά και ο στόχος της παραμονής είναι αντικειμενικός και εφικτός. Με τον στόχο αυτό έχουμε ξεκινήσει απ το καλοκαίρι και δεν έχουμε παρεκκλίνει ούτε στο ελάχιστο,ακόμα και όταν βρεθήκαμε στο -7 από την ζώνη του υποβιβασμού.Δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά ώστε να φέρουμε αυτή την αποστολή εις πέρας και πιστεύω πως το τέλος θα γιορτάζουμε όλοι μαζί την παραμονή μας στην κατηγορία.

Τον Γιώργο πως τον κρίνεις μέχρι στιγμής;
Σίγουρα το να μιλάς για τον εαυτό δεν νομίζω ότι είναι και το πιο αντικειμενικό πράγμα. Αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι δίνω το 100% σε κάθε προπόνηση,σε κάθε αγώνα.Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι ικανοποιημένος αλλά αυτό δεν με κάνει σε κανένα σημείο να επαναπαύομαι.Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο άλλωστε,κάτι που ισχύει και για όλη την ομάδα.

Μίλησε μας λίγο για τους προσωπικούς σου στόχους. Ποιοι είναι αυτοί;
Οι προσωπικοί μου στόχοι κατ' αρχάς συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας.Δηλαδή να κερδίσουμε την παραμονή.Το να συμμετέχεις σε μια επιτυχημένη είσαι και ο ίδιος ταυτόχρονα επιτυχημένος.Τώρα όσον αφορά τους μακροπρόθεσμους στόχους και φιλοδοξίες μου σίγουρα είναι να παίζω σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και αν είναι δυνατό αυτό να είναι με την ομάδα του Ρήγα.

Πρόσφατα ολοκλήρωσες τις σπουδές σου με κατεύθυνση το.....ποδόσφαιρο. Μάλιστα από όσο γνωρίσουμε είσαι κάτοχος διπλώματος UEFA B. Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου μέσα στα γήπεδα;
Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και έχει μπει στην ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία, γι' αυτό άλλωστε και το επέλεξα να είναι η δουλεία που θα ακολουθήσω.Φοίτησα τέσσερα χρόνια στο Τ.Ε.Φ.Α.Α της Κομοτηνής όπου αποκόμισα πολλές και σημαντικές γνώσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο και με έχουν βάλει ήδη στο να σκέφτομαι από άλλη οπτική γωνία το άθλημα,δηλαδή από την προπονητική πλευρά παρόλο που αυτή την στιγμή είμαι παίκτης.Δούλεψα βέβαια και ως προπονητής στην Κομοτηνή στις ακαδημίες του Σπαρτάκου και του Πανθρακικού. Το μέλλον μου τώρα το φαντάζομαι κάπως έτσι!Να αγωνίζομαι σαν ποδοσφαιριστής μέχρις ότου αντέξω,να χτίσω το όνομα μου στο ποδόσφαιρο και εν συνεχεία να ακολουθήσω την καριέρα του προπονητή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"