Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΒΟΥΡΑ,ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

 Την Δευτέρα που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε η 32η γιορτή για την βράβευση των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της περιόδου 2012-2013, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.
 Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που βραβεύτηκαν, διακρίναμε και το όνομα του Ηλία Βούρα. Ενός αθλητή που στα 25 του χρόνια βλέπει η επιμονή του να επιβραβεύεται και η 
εργατικότητα του να τον οδηγεί από την Κοζάνη (σεζόν 2009-2011) στην ΑΕΚ και από την Γ' Εθνική στην ανάδειξη του ως Κορυφαίου Τερματοφύλακα στο Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
 Στην μέχρι τώρα καριέρα του έχει συνεργαστεί με αρκετούς προπονητές και σίγουρα από τον καθένα κάτι έχει κρατήσει. Επέλεξε όμως έναν άνθρωπο να σταθεί δίπλα του την ημέρα της βράβευσή του. Και αυτός ο άνθρωπος ήταν ο Κώστας Γρηγοριάδης, ο επί δύο έτη συνεργάτης του στην Νίκη Βόλου, ως προπονητής τερματοφυλάκων. 
Χωρίς πολλά πολλά και χωρίς τυμπανοκρουσίες ο Κώστας ήταν εκεί το βράδυ της Δευτέρας, όπως ακριβώς του το είχε ζητήσει ο Ηλίας. Και πιστεύουμε ότι θα είναι και σε επόμενες βραβεύσεις αφού ο Ηλίας Βούρας έχει πάρα πολλά να δώσει ακόμα ως αθλητής. 
Ευχόμαστε τα καλύτερα στον Θεσσαλονικιό πορτιέρο της ΑΕΚ και ευχόμαστε επίσης στον Κώστα Γρηγοριάδη να συνεχίζει να πλάθει ταλέντα και να εκτοξεύει τις δυνατότητες των τερματοφυλάκων που προπονεί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"