Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΣ :" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΝΙΚΗ"

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 Ένας από τους ποδοσφαιριστές που πρωταγωνίστησαν στην επιτυχία της περασμένης Κυριακής ήταν ο τερματοφύλακας Βασίλης Τσουμπέκος, που όποτε χρειάστηκε έδειξε τα αντανακλαστικά του, ενώ δεν φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε.
 Ο ίδιος μίλησε στη «Θ» για το παιχνίδι με τον ΑΟΚ τονίζοντας ότι η νίκη ήλθε
απόλυτα δίκαια:
 «Η ήττα από την Κύμη και ιδιαίτερα ο τρόπος που ήλθε αυτή, μας πείσμωσε για το παιχνίδι με τον Α.Ο. Καρδίτσας. Όλη την εβδομάδα σκεφτόμασταν μόνο το πώς θα φεύγαμε νικητές από το γήπεδο της Μητρόπολης. Όλα τα παιδιά πιστεύαμε ότι θα πάρουμε το «τρίποντο» στον αγώνα αυτό και από την αρχή μπήκαμε δυνατά και επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Από μία άτυχη στιγμή βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά δεν πτοηθήκαμε. Ξέραμε ότι αυτό το ματς δεν θα το χάσουμε με τίποτα. Με υπομονή στο παιχνίδι μας και επιμονή, καταφέραμε να ανατρέψουμε το 1-0 και δίκαια να πανηγυρίσουμε αυτό το σπουδαίο «διπλό» που μας κρατά «ζωντανούς» στη μάχη της παραμονής».
  Την ερχόμενη Κυριακή ο Ρήγας Φεραίος θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο Λαμία. Η αποστολή του θα είναι δύσκολη, αλλά σύμφωνα με τον 30χρονο γκολκίπερ, όλοι οι παίκτες είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κατακτηθεί η νίκη: 
 «Όταν αντιμετωπίζεις τον πρωτοπόρο γνωρίζεις ότι θα έχεις δύσκολο έργο. Σίγουρα θα υπάρξουν σημεία του παιχνιδιού όπου θα δεχθούμε πίεση και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη στην άμυνα. Πάντως, ο δικός μας στόχος είναι η νίκη. Δεν έχει σημασία με ποιόν παίζουμε. Οφείλουμε να παίξουμε δυνατά και με πάθος και να βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στον αγωνιστικό χώρο. Στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων του Ρήγα Φεραίου, αλλά και όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο στις γύρω περιοχές και στο Βόλο. Ο κόσμος με τις εκδηλώσεις του μπορεί να μας δώσει την ώθηση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κάνουμε σημαντικό βήμα για τη σωτηρία. Εξάλλου, η παραμονή του Ρήγα σε Εθνική κατηγορία πιστεύω ότι δεν θα ωφελεί μόνο το Βελεστίνο, αλλά γενικότερα το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας». 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"