Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣ : " ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΩ"

 Γιώργος Πέγιος για την εφημερίδα "Θεσσαλία"

Ο δρόμος για την πρώτη εκτός έδρας φετινή νίκη του Ρήγα Φεραίου άνοιξε με ένα θεαματικό γκολ, από αυτά που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Οι Βελεστινιώτες κέρδισαν φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής. Η απόσταση ήταν 30 μέτρα περίπου, αλλά ο σπεσιαλίστας Γιώργος Χατζής δεν το πολυσκέφτηκε. Με έναν πραγματικό «κεραυνό» έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» γράφοντας το 0-1, ενώ το «διπλό»
σιγουρεύτηκε με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Χρήστος Σπαθής. «Η ήττα από τον Αμπελωνιακό μας είχε φέρει σε δύσκολη θέση και όλη την εβδομάδα είχαμε άγχος γιατί γνωρίζαμε ότι έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε στο Δομοκό. Το συζητήσαμε όλα τα παιδιά με τον προπονητή μας και είπαμε ότι έπρεπε να παίξουμε για να αποδείξουμε την αξία μας. Μπήκαμε από την αρχή δυνατά στο ματς και δεν αφήσαμε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα. Κερδίσαμε γιατί δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στο Γιώργο Χατζή. Το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε ήταν το πρώτο για τη φετινή σεζόν, αλλά ήλθε την κατάλληλη στιγμή. Ο ίδιος μας εκμυστηρεύτηκε τη σκέψη που έκανε πριν την εκτέλεση του φάουλ:
 «Για να είμαι ειλικρινής ήταν μία από τις περιπτώσεις που γνωρίζει κανείς τι θα συμβεί. Από τη στιγμή που έστησα τη μπάλα το ήξερα ότι θα σκοράρω. Το πίστευα πάρα πολύ και σούταρα προς το τέρμα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά το περίμενα να καταλήξει η μπάλα εντός της εστίας». Ο 28χρονος μέσος μίλησε και για τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει ο Ρήγας στην απόδοσή του: «Ξεκινήσαμε με καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, αλλά ατυχία, αστοχία και ορισμένα διαιτητικά λάθη μας στέρησαν κάποιους βαθμούς. Μετά ήλθε και η αγωνιστική κοιλιά και βρεθήκαμε χαμηλά στη βαθμολογία. Ιδιαίτερα στο ματς με τον Αμπελωνιακό αισθάνομαι ότι απογοητεύσαμε τον κόσμο όχι τόσο γιατί χάσαμε, αλλά κυρίως διότι μας έλειψε το πάθος. Αυτό, ευτυχώς, το ξαναβρήκαμε στο Δομοκό και εκεί ήταν η μεγάλη διαφορά στην απόδοσή μας». Όσο για το αν ο Ρήγας προλαβαίνει να κρατηθεί στην κατηγορία, ο Γιώργος Χατζής δεν έκρυψε την αισιοδοξία του: «Ασφαλώς και μπορούμε να παραμείνουμε στη Γ’ Εθνική και νομίζω ότι το αξίζουμε. Η διαφορά των πέντε βαθμών από την 8η θέση δεν είναι μεγάλη, ενώ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Μπορούμε να την καλύψουμε εφόσον παραμείνουμε προσγειωμένοι και δείχνουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο, όπως κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"