Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ : ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 0-2

Παίζοντας ψυχωμένα και στα ενενήντα λεπτά και έχοντας για μπροστάριδες τους 3 αρχηγούς της ομάδας ο Ρήγας Φεραίος κατάφερε, έστω και με την πλάτη στον τοίχο, να κάνει αυτό που έπρεπε. Κέρδισε εκτός έδρας τον Δομοκό και συνεχίζει την προσπάθεια του για παραμονή στην Γ' Εθνική.

Και μπορεί να ήταν τα γκολ των από τους 2 αρχηγούς που σφράγισαν την νίκη αλλά είχαμε και την επανεμφάνιση του Νίκου Βουραζέρη στην άμυνα που πραγματικά δέσποζε με το αρχοντικό του παιχνίδι.
Το φιλμ του αγώνα:
12'ο Καντού εκτέλεσε φάουλ και ο Τσουμπέκος διώχνει σε κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε και το κόρνερ με τη μπάλα να φτάνει στον Μπουγιώτα, που με κεφαλιά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.
21' ο Μπίκας σουτάρει από μακριά και ο Γιολδάσης μπλόκαρε τη μπάλα
32' υπέροχα εκτελεσμένο φάουλ από τον Γιώργο Χατζή από περίπου 30 μέτρα, που έστειλε τη μπάλα να καρφωθεί στο δεξί «παραθυράκι» κάνοντας το 0-1(φώτο)
36'. Ο Μιχολίτσης βρέθηκε τετ α τετ, αλλά ο Γιολδάσης έδιωξε με το πόδι. Νέο σουτ από τον Μπίκα και η μπάλα πέρασε άουτ.
46'ο Μιχολίτσης έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ. 
48' Νέο σουτ του Μιχολίτση στο 48' πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
52' Σουτ του  Μπίκα με τη μπάλα να καταλήγει λίγα εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
65' ο Μιχολίτσης βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιολδάση, αλλά σούταρε πάλι πάνω του,
74' πέναλτι που κέρδισε ο Μπίκας, όταν  ανατράπηκε από τον Γιολδάση και εκτέλεσε με ψύχραιμο τρόπο ο Χρήστος Σπαθής 0-2
Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Αλεξίου,Μιχολίτσης, Ρηγίνος και Γούτσιος. Περισσότερες φωτογραφίες αργότερα

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ.: Γιολδάσης, Κούλπας, Αναστασίου, Κάππος, Μπαντής, Καλαμάτας (60' Ζαχαράκης), Πέδρο (68' Ξεζωνότος), Ράπτης, Μπουγιώτας, Καντού, Φραταράκου.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Γουτούλης, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσος, Αλεξίου, Χατζής (80' Ρηγίνος), Ζατσάι, Κουβελάς, Μπίκας (91' Γκίκα), Μιχολίτσης (85' Σ. Μπακάλης).













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"