Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΦΛΟΓΑ"

 Η ανθρωπιά και ανιδιοτέλεια ήταν οι μεγάλοι νικητές στο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που ήταν αφιερωμένο στο σύλλογο "Φλόγα" και το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Παντελής Μαγουλάς με τη συμμετοχή των Νέων Αθλητών Νίκης, της Αγίας Παρασκευής, του Ρήγα Φεραίου και του ΓΣ Αλμυρού. 
 Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ρήγας Φεραίος κέρδισε τον Αλμυρό
στον τελικό στα πέναλτι με 5-4 και ήταν η ομάδα που πήρε το κύπελλο στο τέλος. Οι τέσσερις ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα μπροστά σε 150 περίπου θεατές που αψήφησαν το κρύο και έδωσαν το παρών στην κερκίδα. Σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, όπως και στους διαιτητές των συναντήσεων δόθηκαν αναμνηστικά. Το πιο σημαντικό όμως ήταν οτι οι ποδοσφαιριστές των τεσσάρων ομάδων, οι προπονητές και οι φίλαθλοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενόψει των Χριστουγέννων, και κράτησαν τη... "Φλόγα" ζωντανή, δίνοντας το παράδειγμα για έναν από τους εκατοντάδες τρόπους που μπορούμε να στηρίξουμε τα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, αλλά και άλλους συνανθρώπους μας που παλεύουν για την υγεία τους.
Οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν και οι συνθέσεις: 

Ρήγας Φεραίος – Αγία Παρασκευή 1-0
Με γκολ του Γάρου στο 20’ ο Ρήγας Φεραίος κέρδισε την Αγία Παρασκευή και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κουρίτας, Ρηγίνος, Σπαθής, Γούτσιος, Κόκκας, Αλεξίου, Ρέβης, Μπίκας (21’ Ντόντος), Γάρος, Τσουκάλης, Γκίκα
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Δήμου (26’ Σκαρίμπας), Βέρμπης, Μαρμαρινός, Νούλιος, Σιγάλας, Ζάχαρης, Περεντίδης, Γιάτσιος, Βούκουτος, Κομπογιάννης, Σταματίου

ΓΣ Αλμυρού – Νέοι Αθλητές Νίκης 1-1 (3-2 πέναλτι)
Ισόπαλο τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΓΣΑ και Νέους Αθλητές Νίκης και χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να προκύψει νικητής. Το σκορ άνοιξε στο 87’ ο Αραπίτσας και το 28’ ο Παπαστεργίου έκανε το 1-1. Στα πέναλτι Παναγιώτου, Τσίπι και Χατζέλας σκόραραν για τον Αλμυρό και Αντζούρης και Παπαπορφυρίου για τους Νέους Αθλητές. Το πέναλτι του Τσαγγαρά απέκρουσε ο Χαλάτσης και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Έρισον, Κουρτέλης, Τσάτσος, Κουτσούμπας, Μπούσης, Παναγιώτου, Τσίπι, Χατζέλας, Αραπίτσας, Γκάμπας Χ.
ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ: Σταμέλος, Μπατσικώστας (16’ Λάμπρου), Κουάτσικα, Χονδρός (13’ Τσαγγαράς), Μαργαρίτης, Ευθυμίου (14’ Γκόλι), Βουρδάκης Στ. (29’ Νινιζόπουλος), Παπαπορφυρίου, Παπαστεργίου, Αντζούρης, Καλόγηρος

ΤΕΛΙΚΟΣ
Ρήγας Φεραίος – ΓΣ Αλμυρός 0-0 (5-4 πέναλτι)
Παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες ο τελικός του τουρνουά κρίθηκε στα πέναλτι με τον Ρήγα να αναδεικνύεται νικητής με 5-4. Για τον Ρήγα σκόραραν στα πέναλτι, Σπαθής, Ζατσάϊ, Ρηγίνος, Μπίκας, Χατζής, ενώ την προσπάθεια του Κουβελά απέκρουσε ο Χαλάτσης.
Για τον Αλμυρό σκόραραν οι Παναγιώτου, Τσάτσος, Χατζέλας, Βούλγαρης, ο Τσίπι σημάδεψε το δοκάρι και ο Αραπίτσας νικήθηκε από τον Κεφαλά.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Ρηγίνος, Βουραζέρης, Κόκκας, Σπαθής, Χατζής, Ζατσάϊ, Μπίκας, Τσουκάλης (18’ Γάρος), Μιχολίτσης.
ΓΣ Αλμυρού: Χαλάτσης, Έρισον (29’ Τσέργας), Κουρτέλης, Βούλγαρης, Κουτσούμπας, Παναγιώτου, Τσίπι, Χατζέλας, Αραπίτσας, Τσάτσος, Γκάμπας Δ. (18’ Κόμνος)

πηγή:.magnesiasports.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"