Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

O ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΘΗΣ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Μόνο τη νίκη σκέφτονται οι παίκτες του Ρήγα Φεραίου ενόψει του παιχνιδιού με τα Λευκάδια
Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης απέναντι στα Λευκάδια, μοναδικός στόχος των κυανόλευκων είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης, όπως τόνισε ο Χρήστος Σπαθής, μιλώντας στον Σπορ FM 89,5.
Παράλληλα, ο αρχηγός των Βελεστινιωτών αναφέρθηκε στη φετινή προσπάθεια του Ρήγα στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, στο φετινό στόχο της ομάδα, στη στήριξη των φιλάθλων αλλά και στις ακαδημίες του συλλόγου.
Αναλυτικά, τόνισε
για το αυριανό παιχνίδι με τα Λευκάδια: «Τα Λευκάδια έχουν μία καλή ομάδα και αυτό φαίνεται από τη συγκομιδή των βαθμών. Είναι αήττητοι. Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα γι’ αυτό, παίζουμε εντός έδρας και στόχος μας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ανώδυνα. Δεν θα είναι κάτι εύκολο, αλλά με συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι μια ομάδα σκληροτράχηλη. Πολύ δυνατή και δέχεται δύσκολα τέρμα, ενώ διαθέτει έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί και σε υψηλότερες κατηγορίες. Δεν αποτελεί φόβητρο και θα μπούμε για τη νίκη».
Για την προετοιμασία που κάνει ο Ρήγας πριν από κάθε παιχνίδι: «Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε και λίγο διαφορετικά, με την έννοια ότι οι αντίπαλοι έχουν διαφορετικό στυλ και τρόπο παιχνιδιού και εμείς προσαρμοζόμαστε κάθε φορά ανάλογα. Ο κάθε αντίπαλος έχει τις ιδιαιτερότητές του και πρέπει να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του. Έχουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού και η αγωνιστική πειθαρχεία, το πάθος αλλά και η τύχη θα βοηθήσουν. Την προκαλέσαμε την τύχη μας και ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες. Ο επιμένων νικά».
Για το ματς με τα Τρίκαλα: «Μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεχτήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά. Εμείς όμως δείξαμε ψυχικά αποθέματα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν απογοητευτήκαμε και οι κόποι μας έφεραν καρπούς. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ίσως το τελικό σκορ να μας αδικεί. Όταν τα Τρίκαλα έχουν μία τελική ευκαιρία και εμείς πάνω από δέκα, αυτό κάτι δείχνει».
Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι υπάρχουν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Ο μέσος όρος του Ρήγα είναι 22 χρονών. Είναι νεαρά παιδιά από το Βελεστίνο και τις γύρω περιοχές. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και από τον κύριο Μπακάλη και από τη διοίκηση της ομάδας. Υπάρχει ανταπόκριση από τους παίκτες και μελλοντικά όλο αυτό θα αποδώσει καρπούς και θα φανεί στα αποτελέσματα. Είναι διαφορετική η κατηγορία απ’ό,τι πέρυσι. Πλέον, ο καθένας έχει ένα ρόλο, γνωρίζει τις δυσκολίες και κάνει προσπάθεια να βελτιωθεί μέσα από τις προπονήσεις για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ».
Για το φετινό στόχο: «Ο στόχος είναι να πετύχουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή. Διαθέτουμε το σύνολο που χρειάζεται και μπορούμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας πιο γρήγορα».
Για το Κύπελλο: «Το Κύπελλο είναι διαφορετικός θεσμός. Στις 15 Δεκεμβρίου είναι ο τελικός του ομίλου μας κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας που θα διεξαχθεί στο Βελεστίνο. Μέσω της πορείας μας στον συγκεκριμένο θεσμό μπορούμε να γνωρίσουμε τους αντιπάλους μας και ο προπονητής μας μπορεί να δοκιμάσει άλλα συστήματα. Αν καταφέρουμε και προκριθούμε θα αντιμετωπίσουμε ιστορικές ομάδες από άλλους ομίλους και αυτό θα μας χαρίσει εμπειρία».
Για τη στήριξη του κόσμου στα εντός έδρα παιχνίδια: «Πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου. Μας βοηθά πολύ στα εντός. Η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη πιστεύω όσο περνάει ο καιρός».
Για τις ακαδημίες: «Οι ακαδημίες είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Είναι οι βάσεις των υποδομών για οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα. Φέτος γίνεται μεγαλύτερη προσπάθεια στο Ρήγα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 85 παιδιά. Και φέτος ξεκινήσαμε και το γυναικείο τμήμα. Γίνεται καλή προσπάθεια και θα μπουν οι βάσεις ώστε κάποια παιδιά απ’ αυτή ή και όλα να στελεχώσουν τη μεγάλη ομάδα στο μέλλον».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"