Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 3-1, ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

 Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στην Νεοκαισάρεια, όπου και γνώρισε την ήττα από τον τοπικό Αχιλλέα με 3-1.
  Παρόλο το ιδανικό ξεκίνημα, όταν και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 12' και την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους, εντούτοις στην επανάληψη ο Ρήγας Φεραίος
δέχθηκε 2 τέρματα από στιγμιαίες αδράνειες στο κέντρο της άμυνας του ενώ είχε να αντιμετωπίσει και τον διαιτητή που ανέχτηκε το σκληρό και μερικές φορές αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Το φιλμ του αγώνα:
8' επέλαση του Κουβελά από τα δεξιά, θα προτιμήσει να σουτάρει αντί να γυρίσει την μπάλα προς την περιοχή, χωρίς να βρει τελικά στόχο.
12' Πάλι από τα δεξιά, αυτή την φορά ο Ζατσάι, θα μπει στην περιοχή και εύστοχα θα πλασάρει τον Σακελαρίδη κάνοντας το 0-1.
17' Εκτέλεση φάουλ από τον Χατζή, λίγο άουτ.
19' ο Ευαγγελόπουλος με σουτ, έξω από την περιοχή κάνει το 1-1.
23' ο Ζατσάι καθυστερεί να πιάσει το σουτ, η μπάλα έτσι θα κοντράρει στον Καπασίδη και θα περάσει κόρνερ.
35' ο Μπίκας βλέπει εκτός θέσης τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα και επιχειρεί να τον "κρεμάσει¨με μακρινή λόμπα σχεδόν από το κέντρο, αλλά τελικά η μπάλα περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
49' με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή ο Μπαγγέας κάνει το 2-1. Είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Δερμίση στον Γουτούλη που αντ' αυτού δόθηκε υπέρ των γηπεδούχων.
61' με προβολή, σχεδόν πάνω στην γραμμή του τέρματος και προλαβαίνοντας τους αμυντικούς του  Ρήγα κάνει το 3-1 ο Δημητρίου, μετά από γύρισμα του Νάκα.
66' Σουτ του Νάκα, εξουδετερώνει ωραία ο Τσουμπέκος.
89' Κόκκινη στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Σακελαρίδη για εξύβριση. Έχοντας κάνει και την τρεις αλλαγές ο κ. Στύλος, αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει ως τερματοφύλακα τον Τσαγκαράκη.
Κίτρινη κάρτα για την ομάδα μας αντίκρισαν οι Γούτσιος, Κουβελάς,Ρηγίνος και Βουραζέρης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚ.: Σακελλαρίδης, Καπασκαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγγαράκης, Παυλίδης, Ευαγγελόπουλος, Μπαγγέας (70' Μακράκης), Νάκας (65' Τζιάμας), Παμλίδης (80' Γελαδάρης).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Γουτούλης (67' Τσουκάλης), Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσος (84' Ρηγίνος), Αλεξίου, Χατζής, Μπίκας (80' Πάσχος), Κουβελάς, Ζατσάι, Γκίκα.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"