Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

TA ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Συνεχίζεται την Κυριακή 24/2 το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Έχοντας πλέον ξεκαθαρίσει ο αριθμός των ομάδων που υποβιβάζονται από κάθε όμιλο , το πρωτάθλημα παίρνει στην κυριολεξία φωτιά.
Συνυπολογίζοντας ότι αυτή την αγωνιστική κάνει το ρεπό της η πρωτοπόρος Λαμία, τότε εύκολα όλα τα ματς χαρακτηρίζονται ντέρμπι.
Ας δούμε όμως ένα-ένα όλα τα ματς αναλυτικά:
*Ρήγας Φεραίος - Πυργετός, με τις δύο ομάδες να είναι σε εξαιρετική κατάσταση αφού είναι αήττητες για 5 αγωνιστικές. Για την ομάδα μας πλήγμα η απουσίες του Γ. Χατζή(φώτο) λόγο καρτών αλλά και του Δ. Χατζηαθανασίου λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων. Περίπου τα ίδια θα λέγαμε και τον Πυργετό που στο παιχνίδι της Κυριακής δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Πότσης και Σάββας.
*Ελασσόνα - Αχ.Δομοκοκού σε ένα ματς δίχως αύριο για τον ηττημένο. Οι γηπεδούχοι έχουν υποστεί 3 συνεχόμενες βαριές ήττες (τέρματα 0-10) και έχουν βρεθεί στο όριο του υποβιβασμού μαζί μου τους φιλοξενούμενους. Από τον Δομοκό, που έχει μόνο 1 νίκη στα τελευταία 6 ματς, θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Καυκιάς και Τσούκαλος
*Αμπελωνιακός - Καρδίτσα. Την έδρα θέλει να εκμεταλλευτεί σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Αμπελώνας αλλά θα έχει 3 σημαντικές απουσίες, των Πασχαλίδη, Μπουρουζίκα και Κομισόπουλου. Σε άνοδο η ομάδα του ΑΟΚ που προέρχεται από το εμφατικό 4-0 επί της Ελασσόνας, θέλει την νίκη για να πλησιάσει την πρωτοπόρο Λαμία. Απών για τους Καρδιτσιώτες ο τιμωρημένος Αρχοντής.
*Λιοντάρι - Δωτιέας Αγιάς. Ή ταν ή επί τας για το Λεοντάρι. Πείρε το Χ μέσα στην Λαμία αλλά όσο δεν κερδίζει στην έδρα του δεν μπορεί να ελπίζει. Και θα πρέπει να το κάνει χωρίς τους Ζαραμπούκα και Καρατέλιο που θα απουσιάσουν. Η  Αγιά, που σύμφωνα με πληροφορίες κοιτάζει προς Κάρλα μεριά για άλλους δύο ταλαντούχους και νεαρούς ποδοσφαιριστές  θέλει να καθαρίσει την υπόθεση άνοδο μια και καλή και στην προσπάθεια της αυτή δεν μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες των Ντάκουλα και Τσατσαλίδη.
*Αίολος- Γραβιά. Στο Καρπενήσι ξέρουν καλά πως μπορεί μεν να έχουν υποβιβαστεί αλλά η ιστορία και η αξιοπρέπεια της ομάδας τους δεν διακυβεύεται. Σε άσχημη κατάσταση (4 ήττες σερί και 6 ματς χωρίς νίκη) και η Γραβιά που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του 1ου γύρου. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσει για ακόμα μία φορά ο τραυματίας Ντουφεξής ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Κοκονδύνης και Μπουγιότας
Ρεπό έχει η ομάδα της Λαμίας ενώ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τους διαιτητές των αγώνων
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"