Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ: "ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ-ΦΑΒΟΡΙ ΛΑΜΙΑ & ΤΡΙΚΑΛΑ"

 Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής μας κ.Λάκης Μπακάλης στην εφημερίδα "Ταχυδρόμο" και στον δημοσιογράφο κ.Κωνσταντίνο Ματή.
 Ο κ.Μπακάλης μίλησε θα λέγαμε για όλα, αναλύοντας τις σκέψεις του τόσο για το Κύπελλο όσο και για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αξιολογώντας τους αντιπάλους και θέτοντας τους στόχους της ομάδας μας.
Διαβάστε αναλυτικά τα όσο ενδιαφέροντα είπε:


Οσον αφορά το ματς του Κυπέλλου αλλά και το νεοσύστατο θεσμό, τόνισε: 
«Το παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίτσας θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παραδοσιακά το κύπελλο είναι θεσμός εκπλήξεων. Ελπίζουμε να είναι και το κύπελλο της Γ’ Εθνικής έτσι. Αυτός ο νέος θεσμός είναι πρωτότυπος και πρωτόγνωρος για τα ελληνικά δεδομένα. Γι’αυτό κι έχει τόσο πολύ ενδιαφέρον το να δούμε την εξέλιξη του. Δεν ξέρουμε -βέβαια- τι κίνητρο θα δώσει η πολιτεία. Αν θα υπάρξουν τηλεοπτικά δικαιώματα κ.τ.λ. Ίσως να παίξει κομβικό ρόλο το ότι υπάρχει και η ΑΕΚ σε αυτή τη διοργάνωση που μπορεί να φέρει λεφτά από τηλεοπτικά δικαιώματα. Ένα θέμα είναι η ετοιμότητα των ομάδων στην πρεμιέρα. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι άλλοι. Το αν θα είναι έτοιμες στην ώρα τους για τα ματς του κυπέλλου».
Παράλληλα, για τον ΑΟ Καρδίτσας, ανέφερε:
«Η ΑΟ Καρδίτσας είναι καλή ομάδα. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα μιας αρκετά μεγάλης πόλης και έχει κρατήσει τους 9 από τους 11 περσινούς τις παίκτες. Μιλάμε για μια υπολογίσιμη ομάδα και το ότι θα παίξουμε στην έδρα της θα παίξει σημαντικό ρόλο. Αυτό κάνει την αποστολή μας πιο δύσκολη».
Οσον αφορά τη γιορτή που πραγματοποίησε ο Ρήγας Φεραίος το περασμένο Σάββατο (7/9) και τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, δήλωσε:
«Είχε παραπάνω από 1.000 άτομα. Γέμισε όλο το προαύλιο του σχολείου. Είχαμε πολύ ικανοποιητική προσέλευση κόσμου, ο οποίος πέρασε πολύ καλά. Οι στόχοι μας είναι να πετύχουμε γρήγορα την παραμονή. Θα είναι ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα απ’ό,τι φαίνεται σύμφωνα με τα ρόστερ των ομάδων και τα φιλικά τους. Θα είναι δύο ταχύτητες καλύτερο από το περσινό πρωτάθλημα διότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν περάσει από τη Σούπερ Λιγκ και τη Β’ Εθνική και συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας. Δικός μας σκοπός είναι να έχουμε μια ομάδα είναι να φτάσουμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ώστε να μας υπολογίζει ο αντίπαλος. Να είμαστε σταθερή ομάδα. Ως έναν βαθμό το πρώτο ματς με την Καρδίτσα θα είναι ένα δείγμα για το τι θα παρουσιάσουμε τη νέα χρονιά. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και έχουμε δουλέψει όπως πρέπει. Οι απαιτήσεις μας είναι υψηλές αλλά πρέπει και εμείς να μπούμε στα ματς και να καταλάβουμε που παίζουμε για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Θέλουμε να δείξουμε μια καλύτερη εικόνα συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά και προς το παρόν έχουμε να διορθώσουμε αδυναμίες, οι οποίες θα διορθώνονται μέρα με τη μέρα, όπως για παράδειγμα το να παίζουμε καλύτερη άμυνα».
Τέλος, για το ποια είναι τα φαβορί για την άνοδο στη Football League, επεσήμανε:
«Κατά την άποψή μου, η Λαμία είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο αλλά και τα Τρίκαλα. Επίσης, η Κύμη είναι αρκετά καλή ομάδα, ενώ υπάρχουν κι άλλες δυνατές ομάδες όπως η Νάουσα και η Χαλκίδα».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"