Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ ΜΕ ΠΥΡΑΣΟ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΔΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενδιαφέροντα παιχνίδια παρακολούθησαν οι περίπου 100 φίλαθλοι στο τουρνουά πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Αερινού με τη συμμετοχή του Ρήγα Φεραίου, της Στυλίδας και του Πύρασου.
Την πρώτη θέση κατέκτησε η Στυλίδα με τέσσερις βαθμούς, δεύτερος ήταν ο Ρήγας με δύο πόντους και τρίτος ο Πύρασος με έναν.
Τα αποτελέσματα των αγώνων που είχαν διάρκεια 45 λεπτά ήταν:
Πύρασος-Στυλίδα 0-1 (32' αυτ. Πλαβός)
Ρήγας-Πύρασος 0-0
Ρήγας-Στυλίδα 2-2 (17' Τριχόπουλος, 34' Χατζής-8', 23' πεν. Κουφιώτης).

Οι συνθέσεις:
Πύρασος-Στυλίδα 0-1
Στο 32ο λεπτό ο Τσάκαλος επιχείρησε σέντρα και ο Κοτίτσης έκανε την προβολή. Ο Πλαβός προσπάθησε άτσαλα να διώξει τη μπάλα πάνω στη γραμμή, αλλά την προώθησε στα δίχτυα.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Κοντογιάννης, Παρασκευόπουλος, Γ. Κοντοβάς, Πλαβός, Γκάγκας, Βαγγελάκος, Χάνος, Χατζητρακόσιας, Κωνσταντάκος (30' Πάσιος), Κολώνης, Δενελάβας.
ΣΤΥΛΙΔΑ: Αλεξανδρής, Τσότζωρας, Καββαδίας, Κουφιώτης, Ζωγράφος, Κραβαρίτης (40' Στάμος), Κοτίτσης, Λιανός, Αδάμ (33' Κλειτσάκης), Επίσκοπος (33' Τσάμης), Τσάκαλος.



Ρήγας-Πύρασος 0-0
Κλειστό παιχνίδι μεταξύ του Ρήγα και του Πύρασο που ολοκληρώθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα. Η πρώτη καλή με το σουτ του Στεφανή στο 6’ να περνά άουτ, όπως και το πλασέ του Μιχολίτση στο 13’. 
ΡΗΓΑΣ: Κεφαλάς, Ρηγίνος,Γουτούλης, Κόκκας, Γούτσος, Χατζής, Γκίκα, Ζατσάι, Πάσχος, Μιχολίτσης,Τριχόπουλος.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Βαν Ντε Γουίχε,Κυριάκος, Γ. Κοντοβάς. Στεφανής, Μπασδάνης, Χάνος, Βαγγελάκος, Λιάρος,Τανάγιας, Π. Κοντοβάς, Μίλτος (15' Κίτσιος).

Ρήγας-Στυλίδα 2-2
Το τρίτο παιχνίδι ήταν το πιο όμορφο ανάμεσα στον Ρήγα και τη Στυλίδα αφού είχε τέσσερα γκολ.
Η Στυλίδα προηγήθηκε στο σκορ στο 8’ με τον Κουφιώτη, για ναισοφαρίσει η ομάδα μας με τον Τριχόπουλος στο 17ο λεπτό. Στο 23’ ο Κουφιώτης εκτέλεσε εύστοχα αμφισβητούμενο πέναλτι για να κάνει το 1-2 αλλά στο 34’ ο Χατζής έπαιξε το ένα-δύο με τον Ζατσάι και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το 2-2.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κουρίτας, Ρηγίνος ( 15’ Γκοντόλος), Γουτούλης ( 15’ Ποτόμι), Κόκκας, Γούτσος,Χατζής ( 40’ Μπλέτσας), Γκίκα, Ζατσάι ( 40’ Χατζηαθανασίου), Πάσχος ( 30’ Κουβελάς), Μιχολίτσης, Τριχόπουλος ( 38’ Ρέβης).
ΣΤΥΛΙΔΑ: Αλεξανδρής, Ζησόπουλος, Ζωγράφος,Τσότζωρας, Καββαδίας Κραβαρίτης, Κωτίτσης, Κουφιώτης, Επίσκοπος, Αδάμ, Ν. Λέντας







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"