Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ - ΑΕΚ , ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  Στην ανάπαυλα του χθεσινού αγώνα τιμήθηκαν από τον Ρήγα Φεραίο ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο προπονητής της Τραϊανός Δέλλας, για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
  Επίσης, βραβεύτηκαν ο παίκτης «σημαία» του Ρήγα Παναγιώτης Κουντούρης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής κωπηλασίας Μιχάλης Κουσκουρίδας και η συγχρονίστρια Ευαγγελία Κουτίδη. 
 Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του Ρήγα Στέργιος Καλόγηρος, τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Γιώργος Παπαδάμ και Γιάννης Γάρος, καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Μπάμπης Πάσχος. Στη συνέχεια ο Δήμος Ρήγα Φεραίου απένειμε στην ΑΕΚ τη «Χάρτα του Ρήγα» (την παρέλαβε ο κ. Μπάγεβιτς από τον κ. Σεσκλιώτη), ενώ την Ένωση τίμησε και ο Σύλλογος Μικρασιατών Βελεστίνου.
 Με γραπτή της δήλωση η Δήμαρχος κ. Ελένη Λαΐτσου επεσήμανε ότι: «Η ΑΕΚ ξεπερνά τα όρια μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, αφού εκπροσωπεί ένα κομμάτι του ελληνισμού που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, της Μικράς Ασίας και της προσφυγιάς. 
Ο σημερινός (σ.σ. χθεσινός) ποδοσφαιρικός αγώνας είναι μια ευρύτερη εκδήλωση που συναντιούνται δύο ομάδες οι οποίες φέρουν έντονα ιστορικά στοιχεία, με μνήμες και προσωπικότητες, από μια Ελλάδα που αγωνίζεται και προοδεύει, που πιστεύει στις δυνάμεις και διεκδικεί».






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"