Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΟΜΙΛΩΝ ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

 Ημέρα… αποκαλύψεων ήταν η σημερινή για τη Γ’ Εθνική, καθώς δημοσιεύτηκαν οι προκηρύξεις του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Οσο για τον καταρτισμό των ομίλων, θα γίνει μαζί με την κλήρωση στις 2/9. Η Επιτροπή Γ’ Εθνικής αποφάσισε να κάνει τις μίνι κληρώσεις για τον καταρτισμό των ομίλων, την κλήρωση του πρωταθλήματος και την κλήρωση του Κυπέλλου την ίδια μέρα. Κι αυτό γιατί επιδιώκει να αποφύγει τυχόν δυσαρέσκεια συλλόγων για την έκβαση των κληρώσεων, μιας και θα γίνει παρουσία όλων των ομάδων.
 Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι κληρώσεις να μη γίνουν στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή, αλλά σε άλλο χώρο, κάτι που θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.
 Με την δημοσιοποίηση της προκήρυξης της Γ’ Εθνικής, ξεκαθάρισε και το τοπίο από το πόσα σωματεία υποβιβάζονται! Σύμφωνα με την ΕΠΟ, από τα 93 σωματεία, θα υποβιβαστούν τα 46 (!) και θα παραμείνουν τα 47.
  Πιο συγκεκριμένα, από τους τρεις ομίλους των 16 ομάδων θα υποβιβαστούν οι οκτώ ενώ και από τον ένα όμιλο των 15 ομάδων θα υποβιβαστούν επίσης οκτώ, δηλαδή… παραπάνω από τις μισές ομάδες. Αυτός ο όμιλος, ο οποίος θα είναι και ο μεγάλος άτυχος του πρωταθλήματος, δεν έχει καθοριστεί ακόμα, καθώς θα προκύψει μέσα από κλήρωση. Από τους άλλους δύο ομίλους των 15 ομάδων θα υποβιβαστούν από επτά ομάδες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"