Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ- ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 3 ΟΜΑΔΕΣ

 Το βράδυ της Τετάρτης εξέπνευσε η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής στη Γ’ Εθνική και από σήμερα στην ΕΠΟ πιάνουν… δουλειά.
 Στην Ομοσπονδία περιμένουν να έχουν σαφή εικόνα για το πόσες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή ως το απόγευμα, μιας και αρκετά σωματεία έχουν στείλει τη συμμετοχή τους με κούριερ.
 Το σίγουρο μέχρι τώρα είναι ότι
τρεις ομάδες, ο Πέλοπας Κιάτου, Αναγέννηση Επανομής και ο Θρασύβουλος δεν έκαναν χρήση του δικαιώματός τους να δηλώσουν συμμετοχή, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τις ομάδες Πανηλειακός, Ζάκυνθος, Βατανιακός και Γλυφάδα, που την Τετάρτη απέκτησαν δικαίωμα να αγωνιστούν στη Football League. Οι τέσσερις ομάδες λογικά θα παίξουν στην παραπάνω κατηγορία, αν και μένει να διευκρινιστεί.
 Παράλληλα, αναμένεται ακόμη η απόφαση για το αν θα παίξει στη Γ’ Εθνική ο Μακεδονικός, αλλά και το αν έχουν δηλώσει συμμετοχή άλλες ομάδες από την Football League, πέρα από τις ΑΕΚ, Λάρισα, Πανσερραϊκό, καθώς ακουγόταν κάτι για τη Δόξα Δράμας. Επίσης, ίσως η ερασιτεχνική Κέρκυρα κατεβάσει ομάδα στη Γ’ Εθνική.
 Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ωρών ή ημερών, γι’ αυτό ο καταρτισμός των ομίλων θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Και το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πως θα μοιραστούν οι ομάδες της Αττικής, των νησιών και της Κρήτης, όπου σίγουρα θα διεξαχθεί κλήρωση για τον πιο δίκαιο καταμερισμό αλλά και το ποιες ομάδες θα "συμπληρώσουν" όμιλο με τις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας. Θα είναι ομάδες από την Ήπειρο ή την Θεσσαλία; 
Υπομονή λίγες μέρες ακόμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"