Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

 
 Ο Αθλητικός Σύλλογος Ρήγας Φεραίος, συνεχίζει και φέτος την προσπάθεια του για την ανάδειξη ταλέντων αλλά και την άθληση των νέων, κάνοντας κάλεσμα προς όλα τα παιδιά των τοπικών σχολείων, αγόρια και κορίτσια ηλικιών από 6 μέχρι 15 , να ενταχθούν στην ποδοσφαιρική «οικογένεια» του συλλόγου με στόχο την ανάπτυξη και αθλητική τελειοποίηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. 
 Ως απώτερο σκοπό έχουμε την ένταξη τους στο κύριο ποδοσφαιρικό τμήμα μας, που πάντα πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται. Ειδικά φέτος που η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική Κατηγορία δίνεται ακόμα μεγαλύτερο βάρος αφού η σωστή λειτουργία των ακαδημιών και η συμμετοχή της ομάδας στα αντίστοιχα πρωταθλήματα είναι πρωταρχικοί στόχοι και υποχρεώσεις.
 Με αυτό τον τρόπο- και με το χαμηλότερο αναλογικά κόστος- η ομάδας μας έμπρακτα αξιοποιεί το ταλέντο των νεαρών της παικτών ενώ διευκολύνει την απαγκίστρωση των τελειοποιημένων ποδοσφαιριστών και την μετεγγραφή τους σε ομάδες που αγωνίζονται στις πρώτες εθνικές κατηγορίες.
 Πέραν όμως των υψηλών στόχων, υπάρχουν και τεράστια οφέλη, αφενός του να αθλείσαι και να γυμνάζεσαι και αφετέρου του να συμμετέχεις σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο πάντα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεστε.
 Πολύ σημαντικό είναι και το να γνωρίζει ο γονέας το που βρίσκεται το παιδί και σίγουρα είναι καλύτερα να προπονείται με τους φίλους του στο γήπεδο από το να είναι οπουδήποτε αλλού.
 Οι ποδοσφαιρικοί νεοσσοί της ομάδος θα κερδίσουν σπουδαίες εμπειρίες συμμετέχοντας σε πρωταθλήματα ακαδημιών ενώ η διοίκηση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, έχει σκοπό να στηρίξει την προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρυσι και που μόνο θετικά στοιχεία έχει δείξει, με απώτερο σκοπό κάθε χρόνο η ακαδημία να ανεβαίνει επίπεδο.
 

  Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην προσπάθεια δημιουργίας γυναικείας ομάδας στους κόλπους της ακαδημίας. Είναι μια απαίτηση αρκετών γονέων αλλά και νεαρών κοριτσιών που θέλουν να αθληθούν οργανωμένα και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο αγαπημένο τους άθλημα.
 Την προπονητική εποπτεία έχει ο προπονητής της ανδρικής ομάδας κ. Λάκης Μπακάλης, ο οποίος μόλις πρόσφατα στα φιλικά παιχνίδια των ανδρών χρησιμοποίησε τέσσερα 12χρόνα παιδιά από το φυτώριο της ομάδας., επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες τους αλλά και δείχνοντας τον δρόμο που θα ακολουθήσουν οι καλύτεροι από τα τμήματα της ακαδημίας.
 Τέλος μόνο τυχαία δεν είναι η ενασχόληση με τις ακαδημίες του αντιπροέδρου της ομάδας κ.Μαυροκέφαλου. Δείγμα του πόσο σοβαρά βλέπει ο σύλλογος το φυτώριο του αλλά και εγγύηση επιτυχίας από έναν άνθρωπο που έχει πείσει και τους πλέον δύσπιστους για τις ικανότητές του αλλά και τις ανιδιοτελείς προθέσεις του.
 Για πληροφορίες ή τυχών απορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους Υπεύθυνους των ακαδημιών : 
-Μαυροκέφαλος Ιωάννης (αντιπρόεδρος) τηλ. 6979773419,
- Καρτσώνας Γεώργιος τηλ.2425022606 
-Περδίκης Ευάγγελος 6988-895377.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"