Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ-ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ

 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, χθες το βράδυ στο Βελεστίνο, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΑΣ Ρήγας Φεραίος.
 Στην συνέλευση έδωσαν το παρών αρκετοί τοπικοί παράγοντες αλλά και απλοί φίλαθλοί και η μέχρι χθες διοίκηση της ομάδας έκανε δια στόματος του προέδρου κ.Καλόγηρου έναν απολογισμό της πορείας πρωταθλητισμού και ανόδου τα τελευταία 2 χρόνια με παιδιά από την περιοχή μας και με ένα πολύ μικρό μπάτζετ.
 Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Πάσχος αναφερόμενος στα οικονομικά στοιχεία του
συλλόγου παραθέτοντας αναλυτικά τα έσοδα και τα έξοδα, κλείνοντας με το ξεκάθαρο μήνυμα ο΄τι η ομάδα δεν χρωστά σε κανέναν" και είναι συνεπείς σε όλες τις υποχρεώσεις της.
 Μετά από αυτά και αφού ομόφωνα εγκρίθηκε ο απολογισμός της περυσινής σεζόν, διάφορα άτομα εξέφρασαν την επιθυμία τους να συμμετέχουν στην νέα διοίκηση και στην μεγάλη προσπάθεια της Γ' Εθνικής.
Πιο συγκεκριμένα στην νέα διοίκηση θέλουν να συμμετάσχουν οι :

  1. Καλόγηρος Στέργιος
  2. Καρτσώνας Γεώργιος
  3. Γάρος Ιωάννης
  4. Μαυροκέφαλος Ιωάννης
  5. Περδίκης Ευάγγελος
  6. Σχορτσανίτης Ηλίας
  7. Γκόμας Γεώργιος
  8. Σταύρου Γεώργιος
  9. Σανίδας Ευάγγελος
  10. Ντόντου Δήμητρα
  11. Παπαδάμ Γεώργιος
  12. Κουσκουρίδας Αθανάσιος
  13. Πάσχος Βασίλειος
  14. Αλεξίου Άγγελος
  15. Αραμπατζής Παναγιώτης
  16. Πάττας Σπυρίδων
  17. Κόκκας Κωνσταντίνος
 Ο μεγάλος αριθμός ενδιαφερόμενων δίνει στην ομάδα την πολυτέλεια να αξιοποιήσει  κάποια άτομα έστω και σαν αναπληρωματικά μέλη ενώ ομόφωνα παραχωρήθηκε στα άτομα αυτά να κάνουν τις απαραίτητες επαφές ώστε στην νέα διοίκηση να προστεθούν ακόμα - άτομα που δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών, ενώ για μια ακόμα χρονιά , τιμής ένεκεν, επικεφαλής θα είναι ο κ.Μακρόπουλος Αχιλλέας.
 Το νέο ραντεβού ορίστηκε για αύριο Τετάρτη το βράδυ όταν και θα επισημοποιηθεί το νέο σχήμα καθώς και η θέση που θα κατέχει το κάθε μέλος, μετά από την σχετική ψηφοφορία.
 Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι "για το καλό της νέας σεζόν" όλοι πρόσφεραν τον οβολό τους συγκεντρώνοντας ένα αρχικό ποσό για το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"