Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ENA ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΞΕΚΙΝΑ

 Ακριβώς πριν από 2 χρόνια, περίπου τέτοιες μέρες, το κλίμα στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου ήταν πένθιμο.
 Η ομάδα μόλις είχε υποβιβαστεί από την Δ΄ Εθνική και εν όψη των επικείμενων αναδιαρθρώσεων το μέλλον φάνταζε δυσοίωνο.
 Σε εκείνο ακριβώς το σημείο ξεκίνησε και το μικρό θαύμα
που ελπίζουμε να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα.
 Με νέα παιδιά-άπειρα τα περισσότερα εξ'αυτών, που σχεδόν εξολοκλήρου προέρχονται από την περιοχή μας ο Ρήγας όχι απλός έκανε "πρωταθλητισμό" αλλά κατάφερε παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο να κερδίσει τον τίτλο της ΕΠΣΘ και την πρώτη θέση στα μπαράζ ανόδου, επιστρέφοντας άμεσα στην Δ' Εθνική
 Σε αυτό το σημείο μπορούμε να πούμε ότι στη κυριολεξία άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Και   κατάφεραν να ανταπεξέλθουν όλες τις προκλήσεις. Στις πιέσεις του πρωταθλητισμού και στα δύσκολα της ήττας. Στον ψυχοφθόρο χορό πάνω και κάτω από την γραμμή της ανόδου στην Γ' Εθνική ή της επιστροφής στα τοπικά πρωταθλήματα.
 Έβγαλε μέταλλο νικητή η ομάδα μας άσχετα με τα όποια λάθη έγιναν. Ακόμα και μέσα από αυτά βγήκε πιο δυνατή, συνεχίζοντας το όμορφο ταξίδι της. Ένα ταξίδι που γίνεται όλο και καλύτερο αφού η νέα χρονιά θα την βρει στην Γ' Κατηγορία , 32 ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή.
 Το φορτίο μεγάλο αλλά οι άνθρωποι του Ρήγα Φεραίου έχουν γνώση του βάρους που καλούνται να σηκώσουν και πραγματικά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας.
 Το ραντεβού ενόψει της νέας σεζόν ορίστηκε στις 22 Ιουλίου και άπαντες στις τάξεις της ομάδας ανυπομονούν. Κλείστε θέσεις στο πειρατικό του Ρήγα!! Ένα ομορφότερο ταξίδι ξεκινά!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"