Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΧΑΡ. ΠΑΣΧΟΣ: " Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ Ω ΕΤΑΧΘΗ"

Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, που αφορούσαν την κατάθεση επιστολής στην ΕΠΣΘ από την παράταξη του κ.Θεοδώρου, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Πάσχος Χαράλαμπος τοποθετήθηκε αναφορικά με όλα τα ζητήματα τα οποία θίγονται.
Στην σχετική ερώτηση μας λοιπόν, για τα 4 θέματα για τα οποία η παράταξη του κ.Θεοδώρου ζητά να συγκληθεί διοικητικό συμβούλιο, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ απάντησε λέγοντας :

" Είμαστε χαρούμενοι που ο κ.Θεοδώρου μετά από σχεδόν 1 μήνα, αποδέχεται το αποτέλεσμα των εκλογών και πλέον περνά στην ουσία που δεν είναι άλλη από τις συνεχείς προσπάθειες και προτάσεις για την βελτίωση του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου. Εξάλλου γι'αυτό και μόνο τον λόγο μας εξέλεξαν τα σωματεία.
 Είμαστε όμως διπλά χαρούμενοι γιατί από τα 4 θέματα που προτείνει τα 2 είναι προεκλογικές τοποθετήσεις και επισημάνσεις της δικής μας παράταξης και αναφέρομαι στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών και στον οικονομικό έλεγχο.Όσο αναφορά τα άλλα 2 θέματα θα δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις στο επικείμενο ΔΣ
 Εμείς κρατάμε τα θετικά που στην παρούσα φάση είναι ότι ο καθένας κατάλαβε ποιος είναι ο ρόλος του...... ο καθείς εφ ω ετάχθη. Άλλωστε στα 4 χρόνια, στα οποία θα  ασκηθεί η διοίκηση, ο κ. Θεοδώρου θα έχει άφθονο χρόνο ώστε οι όποιες ιδέες να γίνουν προτάσεις."


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"