Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ

Μια πολύ όμορφη παρουσία μας επιφύλαξαν οι μικροί μας άσσοι των ακαδημιών, στα φιλικά παιχνίδια με τις ακαδημίες του Διμηνίου, σήμερα το απόγευμα.
Τα "φιντανάκια" του Ρήγα Φεραίου ήταν πραγματικά απολαυστικά δείχνοντας ακόμα μια φορά ότι φέτος γίνεται μια πραγματικά πάρα πολύ καλή δουλεία.
Χωρισμένες οι ομάδες σε 3 ηλικιακά γκρουπ,
πέτυχαν ισάριθμες νίκες παρουσιάζοντας όχι μόνο πάθος και όρεξη αλλά και πολλά θετικά τόσο στην ομαδικότητα και στην αλληλοκάλυψη όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους.
Ειδικά για το μεγαλύτερο ηλικιακό γκρουπ, όπως χαρακτηριστικά με εμφανή ικανοποίηση παρατήρησε ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας κ. Μπακάλης "Βλέπω στοιχεία που κάνουμε εμείς στην προπόνηση της πρώτης ομάδας και όχι μόνο τα διδάσκονται αλλά και με επιτυχία προσπαθούν να τα εφαρμόσουν στο παιχνίδι τους."
Για την ιστορία να αναφέρουμε τα σκορ που είχαμε. Η πρώτη ομάδα με προπονητή των Γιώργο Χατζή (Μίνι Κ-04) κυριάρχησε με 9-1, το δεύτερο γκρουπ με προπονητή τον Δημήτρη Ρηγίνο (ΠροΤζούνιορ Κ-02) θριάμβευσε με 11-2 ενώ η μεγαλύτερη ομάδα με προπονητή τον Χρήστο Σπαθή (Τζούνιορ Κ-00) "σάρωσε" με 11-0.
Ζητάμε συγνώμη από τους μικρούς μας αστέρες αλλά απόψε δεν προλαβαίνουμε να "ανεβάσουμε" άλλες φωτογραφίες. Αύριο όμως θα τους έχουμε πάρα πολλές φώτο και βίντεο από τις μεγάλες τους νίκες.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"