Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΑΧ.ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 2-4, ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ (ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

  Πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης, ειδικά στο 1ο ημίχρονο η ομάδα μας σκόρπισε τον Αχ. Φαρσάλων με 4-2.
Δεν είναι τόσο το σκορ όσο η εμφάνιση των παικτών του Λάκη Μπακάλη που μας επιτρέπει να είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδα μας.

 Ειδικά στο πρώτο 25λεπτο, όταν το σκορ είχε  γίνει ήδη 0-3, δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να πούμε ότι ο Ρήγας τρομοκράτησε τους αντιπάλους του, αφού φαινόταν ότι το σκορ μπορούσε εύκολα να ξεφύγει. Και σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογίσει κανείς ότι απουσίαζαν 9 παίκτες( Τσουμπέκος, Σπαθής, Μπίκας, Μπλέτσας, Χατζηαθανασίου,Μιχολίτσης, Βογιαζής,Ρούκας αλλά και οι Γούτσιος,Κλώθος που παρόλο που δεν μπορούσαν να αγωνιστούν ακολούθησαν την ομάδα στο ταξίδι της)
 Πιο συγκεκριμένα λοιπόν στο 4' μόλις λεπτό, ο Γκοντόλος ξέφυγε από τα δεξιά βγάζοντας σέντρα ακριβείας για τον Πάσχο που με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.
Στα αμέσως επόμενα λεπτά η ομάδας μας έκλεισε τον αντίπαλο στα καρέ του και τον "σφυροκοπούσε". Έτσι στο 15' άλλαξαν οι ρόλοι αφού ο Γοντόλος τροφοδοτήθηκε από τον Κόκκα, ξέφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε το εξερχόμενο τερματοφύλακα.
Στο 22' έγινε το 3-0 με κεραυνό του Ρηγίνου έξω από την μεγάλη περιοχή.
 Από το σημείο εκείνο και μετά οι παίκτες του Αχ. Φαρσάλων έγιναν ακόμα πιο εριστικοί στην συμπεριφορά και σκληροί στα μαρκαρίσματα τους. Αποτέλεσμα να αποχωρήσει στο 35' ο Πάσχος τραυματισμένος. Τελικά με την ανοχή του διαιτητή "κατάφεραν" να μειώσουν στο 45' σε 1-3( οι παίκτες του Ρήγα δεν μάρκαραν επί 2 λεπτά αφού είχε προηγηθεί λάθος συνεννόηση διαιτητή με επόπτη σε εκτέλεση φάουλ)
Στο 2ο ημίχρονο μπορεί ο ρυθμός να έπεσε λόγω της κούρασης και των αλλαγών αλλά είχε τις 2 καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού. Αρχικά στο 75' όταν ο Γουτούλης πέρασε από τα αριστερά  3 αντιπάλους αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε (για μια ακόμα φορά) στην συμβολή των δοκών.
Στο 85' ο Γάρος, χόρεψε 2 αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Τσουκάλη, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να περάσει και τον τερματοφύλακα και να κάνει το 1-4.
Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Αχιλλέα ήταν να μειώσουν το σκορ σε 2-4 με πέναλτι στο 90'.
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η συμμετοχή του Γιώργου Αλεξίου με τα χρώματα της ομάδας μας.
Ο 22χρονος χαφ, που είναι πλέον στο τελευταίο έτος των σπουδών του, δεν έχασε την ευκαιρία να θυμηθεί τα "παλιά του λημέρια" και να ξαναφορέσει την φανέλα του Ρήγα.
Επόμενο ραντεβού το φιλικό στις 2/5 με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου.
Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι : Κεφαλάς, Κόκκας, Γουτούλης, Χολέβας, Βουραζέρης, Μπακάλης, Χατζής, Γκοντόλος, Γάρος, Πάσχος και Ρηγίνος ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Τσουκάλης, Μπομπότης, Ρέβης, Γκουγιάνος, Αλεξίου και Κουλόλι.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"