Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΑΜΙΑ-ΡΗΓΑΣ

Δηλώσεις μετά τον αγώνα έκανε τόσο ο προπονητής της ομάδας μας κ. Μπακάλης όσο και ο προπονητής της Λαμίας κ. Παπανικολάου.
Αναλυτικά οι δύο τεχνικοί δήλωσαν τα εξής:
ΜΠΑΚΑΛΗΣ: Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας και στον φίλο μου Λάκη Παπανικολάου. Ήταν η καλύτερη ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος όπως και σήμερα που ήταν καλύτερη από εμάς. Μας αιφνιδίασαν τα 2 γρήγορα γκολ. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο σε έναν πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο που αδικεί και την Λαμία.
Στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν καλύτεροι,πιέσαμε δημιουργώντας 2-3 καλές ευκαιρίες, αλλά δεχθήκαμε ένα εντυπωσιακό γκολ από τον Ταμάμη. Εν τέλει ήρθε το γκολ και για μας αν και σε γενικές γραμμές δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι θα μείνουμε στην κατηγορία. Παίξαμε με 6 παίκτες κάτω των 19 ετών ενώ ντεμπουτάρισαν και δύο 16χρονοι. Χτίζουμε μια νεανική ομάδα.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πετύχαμε 2 γρήγορα γκολ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που στα εκτός έδρας παιχνίδια της δεν δέχεται παραπάνω από ένα τέρμα. Έτσι επηρεάστηκε ο αντίπαλος μας. Στο β΄ημίχρονο παίξαμε στην κόντρα και πετύχαμε και τρίτο τέρμα.Να ευχαριστήσω τον φίλο μου Λάκη για τα καλά του λόγια και να ευχηθώ στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου να πετύχει τους στόχους της. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάμε την Λαμία εκεί που της αξίζει αρχής γινομένης από την Τετάρτη που έχουμε τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Δομοκό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"