Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Ρήγα Φεραίου σχετικά με τον αυριανό αγώνα της ομάδας μας εναντίων του Δωτιέα Αγιάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ομάδα μας, μέσα στα τελευταία 2 χρόνια βασιζόμενη σε ένα σωστό πλάνο, χωρίς παρεκκλίσεις, που αφορούσε την αξιοποίηση των ταλέντων της περιοχής με την καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή μας, Λάκη Μπακάλη κατάφερε να στεφθεί πέρυσι πρωταθλητής και κυπελλούχος στην Α΄ ΕΠΣΘ.

Φέτος μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής η ομάδα μας βρίσκεται στο κατώφλι της ανόδου στην Γ΄Εθνική.
Πιστεύουμε ότι μετά τις δύο μεγάλες ομάδες του Νομού μας, την Νίκη και τον Ολυμπιακό Βόλου, στις οποίες και ευχόμαστε να ανέλθουν στην Super League, Ρήγας Φεραίος μπορεί να αποτελέσει τον τρίτο πόλο του νομού, ο οποίος θα λειτουργεί ως δορυφόρος των δύο μεγάλων ομάδων συγκρατώντας τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του Νομού προσφέροντας της εμπειρίες και ετοιμάζοντας τους έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα, στις δύο ιστορικές ομάδες του Νομού.
Γι΄ αυτό το λόγο, καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας να συμπαρασταθεί στον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας μας, στο Βελεστίνο με τον Δωτιέα Αγιάς στις 4μ.μ ώστε όλοι μαζί να ζήσουμε τις ιστορικότερες στιγμές του συλλόγου μας, μετά από 40 χρόνια όταν είχαμε ανέλθει στη Β΄ Εθνική την περίοδο 1974-1975.
Το Δ.Σ προσφέρει δωρεάν είσοδο για όλους τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου τις γυναίκες τους ηλικιωμένους καθώς και στους άνεργους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.
Για τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο η είσοδος θα είναι μόνο 5 ευρώ.
Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για την συμπαράσταση σας.”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"