Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΑΠΩΝ ΚΑΙ Ο Σ.ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

Θα μπορούσε 2 αγωνιστικές πριν το τέλος και ενώ καίγεται μια ομάδα για βαθμούς ώστε να ανέβει κατηγορία να λέμε ότι θα αγωνιστεί χωρίς άγχος; Και όμως όσο και αν ακούγετε οξύμωρο, ισχύει για την περίπτωση του Ρήγα Φεραίου.
Η ομάδα του Βελεστίνου μπορεί την Κυριακή να έχει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Λαμία, όπου σίγουρα θα "ψάξει" την έκπληξη" ώστε να κλέψει βαθμό ή βαθμούς, αλλά το πρόγραμμα των άλλων συδιεκδικητών καθώς και οι πολλές απουσίες της, την απαλλάσσουν από το όποιο άγχος.
Συγκεκριμένα στον Κυριακάτικο αγώνα ο Ρήγας Φεραίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων

Γούτσιου, Μπίκα, Ρηγίνου, του τραυματία Βογιατζή αλλά και του Μπλέτσα(φώτο) που προστέθηκε τελευταίος στο απουσιολόγιο όντας κλινήρεις και εμπύρετος τις τελευταίες μέρες.
Επιπλέον πονοκέφαλος για τον Λάκη Μπακάλη,οι παίκτες που είναι στο όριο των κίτρινων καρτών και αναφερόμαστε στους Βουραζέρη και Μιχολίτση. 
Επιπρόσθετα, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, μόνο με νίκη θα ξεκαθάριζε την άνοδο ο Ρήγας από αύριο, αφού και με ισοπαλία η ομάδα πάλι θα χρειάζεται νίκη την τελευταία αγωνιστική.
Έτσι λοιπόν με όλα αυτά οι παίκτες του Ρήγα, κυριολεκτικά, δεν έχουν να χάσουν κάτι. Θα αγωνιστούν έχοντας επίγνωση της κατάστασης αλλά χωρίς αυτό να τους γεμίζει με άγχος.
Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά δίνοντας στην ομάδα την δυνατότητα να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να γυρίσει έχοντας αποσπάσει κάτι θετικό.
Υπενθυμίζουμε ότι διαιτητής του αγώνα  οριστικέ ο κ. Καρυοφύλλης Κωνσταντίνος με βοηθούς του, τον κ. Κοτζαμανίδη και τον κ.Σινιοράκη, όλοι τους του συνδέσμου Πειραιώς. Παρατηρητής του αγώνα είναι ο κ.Λίολιος Γεώργιος από την Λάρισα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"